Anti-aging ajándékutalvány utolsó pillanatra

Azoknak, akik szeretnék szép bőrrel meglepni szeretteiket, megérkeztek a QMS Medicosmetics ajándékutalványai. Az utolsó pillanatokban is kosárba tehető kuponokat e-mailen kapod meg, így nem kell elmenni otthonról, hogy megtaláld az ideális ajándékot! Családod mellett magadat is meglepheted a március végéig levásárolható utalványok egyikével!


A német orvoskozmetikai márka termékeire és spa hangulatú anti-aging kezeléseire is beváltható ajándékutalványok több összegben elérhetőek. Neked nincs más dolgod, mint a webshopon kiválasztani a tetszőleges utalványt és a vásárlást követően emailben kapod meg az egyedi számsorral rendelkező ajándékutalványt. Ezt aztán az ajándékozott bármikor beválthatja március 31-ig az általa választott otthoni termékekre vagy kezelésekre.

Ha még nem ismered a QMS Medicsometics kiváló és orvosi tisztaságú termékeit, akkor érdemes egy AI támogatott arcdiagnosztikával egybe kötött ismerkedő kezeléssel kezdened. A magas hatóanyagtartalmú és egymás hatását erősítő termékek egymás utáni használata belülről ápolja, táplálja és építi fel a bőrt, hogy az egészséges, erős és ezzel együtt fiatalos megjelenésű legyen!

A termékcsalád díjnyertes megoldása révén otthon is könnyűszerrel bejuttathatod a kollagént a bőr mélyebb rétegeibe. Az alapvetően óriásmolekulának számító kollagént, a termékcsaládot alapító sebészorvos sikeresen 3 részre bontotta, hogy a injekciók és gépek nélkül is felszívódhasson a bőrön át. A kollagén az emberi szervezet és ezen belül a bőr számára is elengedhetetlen építőkő, amiből sajnos egyre kevesebb termelődik, ahogy múlnak az évek. Ha ezt a hiányt pótolod a valóban bőrbe épőlő kollagénnel, akkor a bőr szerkezetében és rugalmasságában is látványos pozitív változásokat tapasztalhatsz.

A QMS Medicosmetics az arcbőr számára esszenciális hatóanyagokat visznek be a bőrbe, hogy visszaadják annak fiatalos lendületét. Már a termékekkel való első találkozás után pozitív változásokat tapasztalsz majd. A bőr puhábbá, simábbá válik, feszesebb és hidratáltabb lesz és ahogy feltöltődik a bőr a ráncok számra és mélysége is csökken.

A tartós eredményért az otthoni termékek rendszeres használata javasolt, de ezeket nagyon könnyű beépíteni a reggeli és esti bőrápolási rutinba. A kellemes illatú, gyorsan felszívó kozmetikumokból nem kell sokat használni, hiszen magas hatóanyagtartalmuk miatt már egy kevéssel is nagyfokú változást idézhetsz elő a bőr állapotában.

Ha szeretnél többet megtudni a termékekről és a brandalapító plasztikai sebész, Dr. Schulte forradalmi módszeréről, akkor kattints ide! Ha pedig már ismered a QMS családot és szeretteiddel is megosztanád fiatalító erejét, akkor válogass a karácsonyi ajánlatok és ajándékutalványok között!