Gyulladáscsökkentő hab, ami a nagy hidegben is ápolja a bőrt

A hidegen süvítő szél nagyon hamar kikezdi a bőr védelmét. A hideg kültér és a meleg beltér közötti nagy hőkülönbség ugyancsak megviseli a bőrt, így nem csoda, hogy a téli időszakban sokkal sérülékenyebb, irritáltabb és szárazabb az érzékeny arcbőr. Van azonban segítség!


Az egészséges és ápolt bőr a nagyon extrém időjárás kivételével, rengeteg mindennek ellenáll. Csakhogy a téli napfény- és vitaminhiányos időszaka a bőrt is megviseli, egyszerűen nehezebben regenerálódik és hamarabb sérül. A bőr erejét, rugalmasságát és egészségét gondos ápolással és orvoskozmetikumok alkalmazásával adhatja vissza.

A !QMS Medicosmetics Hydro Foam Maskja egy olyan hab állagú hidratáló, amely magas hialuronsav és kollagén tartalmának köszönhetően azonnal hat. Már a felkenést követő percekben érződik, ahogy a bőr megtelik életadó nedvességgel és elmúlik a viszkető, fájdalmas feszülés. Az arc tapintása puhává válik, a színe üdébb lesz, és a krémben található gyulladáscsökkentő hatóanyagok révén az irritáció is látványosan csökken.

A maszkként és krémként is használható készítmény az egész testre ajánlott, így nemcsak télen hozhat megkönnyebbülést a bőrnek, de a nyári napégések után is azonnal enyhet ad.