Futurisztikus masszázsfotel a lebegés luxusával

A masszázsfotelek már rég óta nagy népszerűségnek örvendenek, de mostanra már ott tart a technológia, hogy az ilyen fotelek egészen földöntúli élményt nyújtanak. Nem véletlenül Zero Gravity a SpaLounge foteljének a neve, hiszen benn ülni olyan érzés, mintha egy felhőn lebegnénk.


A megnyerően puha, ergonómikusan kialakított fotel szinte körbeöleli a testet, és minden végtagra kiterjedő élményt ad. A változatos masszázsprogramok ugyanis nem korlátozódnak a hátra, vállakra és karokra, a lábak és még a vádli is kényeztető masszázsban részesülhet.

A kényelmes szék ölelésében olyan érzés fogja el az embert, mintha kiszakadt volna a földi gondok fogságából, hogy aztán a masszázsfotel a profi masszőröket idéző technikák változatos tárházával simítsa el a görcsös izmokat és űzzön ki minden feszültséget a testből.

A masszázst szeretők választhatnak a gyúrás, simítás, ütögetés, dörzsölés és a shiatsu (nyomásos) technikák közül, hogy minél inkább a pillanatnyi igényeikre szabhassák az élményt. Ha szeretne otthona kényelmében lazulni és szívesen hagyná, hogy egy kényelmes fotel szabadítsa meg a stresszes mindennapok utóhatásaitól, tegyen egy próbát a SpaLounge fotelekkel!Címkék:

masszázsfotel