Hatékony peeling 1 perc alatt

Úgy érzed fakó és érdes a bőröd, amin a hidratálás sem segít? Akkor hámlasztásra van szükséged, hogy felfrissítsd a bőröd és megszabadulj a makacs elhalt hámsejtektől. Otthon, 1 perc alatt is orvosolhatod a problémát!


A peeling vagyis hámlasztás hatékony fegyver, ha a bőr felfrissítéséről van szó. 25 éves kor felett ugyanis a bőr megújulási ciklusa lelassul, és a már elhalt hámsejtek is egyre nehezebben és egyenetlenül válnak le. Ezek a már élettelen sejtek megülnek a friss bőr felszínén, ami akadályozza a hidratáló krém felszívódását és érdes tapintást eredményez.

Az otthoni hámlasztás egyszerűen és hatékonyan megoldhatja ezt a gondot, de ehhez kell egy biztonságosan használható készítmény, ami nem irritálja a bőrt.

A QMS Medicosmetics legújabb fejlesztésű hámlasztója pontosan ilyen: gyors megoldást kínál a fakó, élettelen és tapintásra is egyenetlen bőr megújítására. A termékcsalád népszerű gyümölcssavas hámlasztójával ellentétben rekord idő alatt, már 1 perc elteltével látványos javulást ér el. Az enzimes peelinget egyszerű és öröm használni. Por alakban érkezik, amit egy pici vízzel kell elkeverni és felvinni bőrre és átmasszírozni azt. Az arcmosás könnyedségét imitáló használat során az enzim komplex gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, enyhíti a bőrirritációt és növeli a sejtregenerációt!

Érzékeny bőrűeknek és állandó időhiányban szenvedőknek kifejezetten ajánlott az év minden napjára.

Próbáld ki te is az otthoni arcápolás jövőjét és peelingezz biztonsággal az Skin Perfecting Exfoliant Enzyme Powderrel!