Intenzív hidratáló maszk, ami 10 perc alatt hat

A QMS Medicosmetics anti-aging termékcsalád közkedvelt randimaszkja újra kapható! A 10 perces hatóidővel rendelkező fátyolmaszk kollagénnel és hialuronsavval tölti fel azonnal a bőrt, hogy az kisimult, hidratált és üde lehessen. Azonnali segítség a bőrnek, bárhol, bármikor!


"10 perc alatt tökéletesen kisimítja a ráncaim, örülök, hogy rátaláltam a Hydromax Skin Activator maszkra" - H. Ivett

A QMS Medicosmetics intenzív hidratáló maszkja egy ideig nem volt elérhető otthoni termékként, a vendégek csak a szalonkezelések során élvezhették kellemes illatát, hűsítő érzetét és extrém hidratáló, feszesítő hatását. Most azonban közkívánatra visszahozták a kínálatba a megújult formában elérhető maszkot, amit Hydromax Skin Activator Sheet Mask néven keress.

A csomagolása elegánsabb, a kiszerelése könnyebben kezelhető, a hatása pedig ugyanolyan lenyűgöző, mint amit megszokhattunk a német anti-aging termékcsaládtól! A fátyolmaszkok külön tartóban, kompresszált korongként érkeznek, amelyekre a megfelelő mennyiségű folyadékot kell ráönteni használat előtt. A 10 ml aktiváló folyadék kimérését egy mérőedény segíti, amelybe beledobva a tablettát elindul a varázslat: a kemény korong felszívja a nedvességet és ezután egyszerűen széthajtogathatod a maszkot. Az arcra simított maszk nem mozdul el könnyen, ezért nem kell felfüggesztened minden tevékenységet 10 percre, amíg a bőr feltöltődik és kisimul, de nem is árt, ha egy kicsit pihensz és élvezed a maszk könnyed hűvösét és frissítő illatát!

"Ez a kedvenc maszkom! Még akkor is csodákra képes, amikor nyúzottan ébredek, vagy stresszes időszak van" - G. Éva

A fátyolmaszk magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat és tengeri kollagént, amelyet együttesen hidratálják és építik is a bőrt. A tápláló hatóanyagok feltöltik, feszesítik és erősítik a bőrt. Használat után nem kell lemosni a felesleget, épp ellenkezőleg, adjunk időt, hogy az arcbőr felszívjon minden értékes hatóanyagot és hosszú távon őrizze fiatalos üdeségét!

Mivel gyors és azonnali enyhülést kínál a stresszes, száraz és fakó bőrnek, ezért repülőutak, leégések, átvirrasztott éjszakák után hatalmas és látványos segítségek lesz a bőr épségének és szépségének visszaállításában!

Szerezd be te is saját csodafegyveredet, amit ezután bármikor bevethetsz, ha a bőrödnek extra törődésre és kényeztetésre van szüksége, mindössze 10 perc alatt! A Hydromax Skin Activator Sheet Mask azonnali segítséget ad minden bőrtípus számára!