Intenzív szemkörnyékápolás tavaszi felfrissüléshez

A téli időszak után nemcsak a természet éled újjá, a bőrnek is jót tesz egy kis extra kényeztetés, ami felrázza a kollagéntermelést és feltölti a kiürült raktárakat. Különösen igaz ez a szemkörnyék érzékeny területére, ahol nagyon vékony a bőr, így hamar meglátszik a vízhiány, a fáradtság és a stressz. A Ragyogó tekintete csomag visszaadja ennek a területnek a rugalmasságot, csökkenti a ráncok számát és ápolja a finom bőrt!


A QMS Medicosmetics díjnyertes anti-aging termékei elsősorban az arc fiatalságának megőrzésére koncentrálnak. A Ragyogó tekintet csomag pedig kifejezetten az arc legkényesebb részére, a szemkörnyékre fókuszál. A három termékből álló szett ajándék kozmetikai táskával és március 31-ig kedvezményes áron érkezik majd otthonodba, hogy akár már aznap beépítsd őket bőrápolási rutinodban.

A szett egy Hydro Foam Maskot tartalmaz, amely egy könnyed, nyugtató és gyulladáskeltő hidratáló hab. Egész évben bátran használható, intenzív hidratáló hatása és kellemes habos állaga miatt tökéletes az igénybe vett, kiszáradt vagy leégett bőr ápolására.

Emellett ott lapul a szettben a Intensive Eye Care Day & Night Eye Cream is, ami egy gazdag hatóanyagokkal rendelkező speciális szemránckrém. Magas hatóanyag tartalma miatt rendkívül kevés (egy rizsszemnyi) is elég belőle és a hidratálás mellett feszesít, csökkenti a ráncok számát és segít a sötét karikás és duzzadt szemkörnyék megregulázásában is.

A szett harmadik tagja pedig egy speciális alkalmakra is ideális Advanced Collagen Eye Lift kollagénes szemmaszk. Ez a 20 perces hatóidővel rendelkező maszk hármas hatásával szinte azonnal visszaadja a szemkörnyék ragyogását. A benne található kollagén strukturálisan erősíti a bőrt, a hialuronsav feltölti a bőr és segít megőrizni annak nedvességtartalmát is, nem utolsó sorban pedig  hidratálja vékony és ezért kiszáradásra hajlamos területet.

A három termék külön-külön is ütős segítség a szemkörnyék ápolásában és felfrissítésében, együttes használatuk pedig azonnali és átütő eredményt hoz. A termékek kúraszerű alkalmazása segít a tél hatásait lerázni a bőrről, serkenteni a természetes regenerációt és a kollagénes szemmaszk tiszta kollagénje képes felszívódás után beépülni a bőr szerkezetébe, erősítve azt.

Ezt a QMS díjnyertes megoldásának köszönheti, amely megoldotta a kollagén óriásmolekula bőrön át történő felszívódását segédeszközök és invazív eljárások nélkül. Az innovatív és szabadalmaztatott eljárás révén a kollagén szérum kisebb egységekre bontva tartalmazza az értékes fehérjét, amelynek részei a bőr mélyén újra összekapcsolódnak és teljes értékű kollagénként helyileg beépülnek a szükséges területre. Ez feltölti, erősíti és rugalmasabbá is teszi a bőrt, amely hatás hosszan fenntartható!

A QMS Medicosmetics készítményei képesek kompenzálni a bőr idővel egyre romló kollagéntermelésének hatását és visszaforgatva az idő kerekét, újra ragyogó tekintetet varázsolnak az arcodra!

Használd ki a március 31-ig tartó kedvezményes időszakot és lepd meg magadat vagy szerettedet a Ragyogó tekintet csomaggal!