Elmúlt a nyár, jöhet a peelingezés

A erős nyári napsütésben a bőr rendszeres hámlasztásától sokan óvakodnak, de a mostani időjárás már tökéletes a bőr felfrissítésére. Előzd meg a bőr téli elszürkülését és ne hagyd, hogy a szél, a hideg és a fűtés kikezdje arcod érzékeny bőrét. Mindebben segít a rendszeres hámlasztás!


A QMS Medicosmetics bőrbarát, anti-aging hámlasztó mesterhármasát ugyan nyáron is bátran használhatod (megfelelő fényvédelemmel társítva), de az őszi időszak igazán ideális arra, hogy feljavítsd bőröd állapotát.

A három darabos szett egy, otthon is biztonsággal használható, savat tartalmaz és két kollagén szérumot, amelyeket este és reggel kell felvinned, hogy visszaadd bőrödnek az értékes hatóanyagokat.

A savból létezik egy érzékeny bőrűek számára ajánlott változat is, hogy mindenki élvezhesse a hámlasztás előnyeit.

A rendszeres peelingezés ugyanis nemcsak felfrissíti a bőrt, beindítja az új sejtek termelését és selymessé teszi a bőr tapintását, de fel is készíti a bőrt az értékes hatóanyagokban gazdag szérumok felszívódására. A nappali és éjszakai kollagén hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncok számát és rugalmasabbá, egészségesebbé teszi a bőrt. Már 4 hát után látható a változás, de 12 hét elteltével bizonyítottan 18 %-kal csökkennek a ráncok, 28%-kal nő a bőr rugalmassága és feszessége, 64%-kal a hidratáltsága és a bőr összképe 42%-os javulást mutat majd.

Ha szeretnéd kipróbálni a klinikailag bizonyított hatását a bőrödön, akkor tégy egy próbát az úti kiszereléssel, és győződj meg róla a saját szemeddel!