Finom, könnyed gél-krém a férfiakak is

Ahogy egyre több férfi ismeri fel, hogy a bőrápolás nem női privilégium, úgy a gyártók is elkezdték a kifejezetten nekik szánt termékek készítését. A férfiak bőre egy kicsit vastagabb és gyakran olajosabb is, ezért tökéletes számukra a könnyed gél-krém, ami nem hagy kellemetlen zsíros érzetet a bőrön.


Az Epigen Pollution Defense Day & Night Gel Creme nemtől függetlenül kiváló eredményeket ér el a bőr minőségének javításában. Ahogy a neve is mutatja, az epigen termékcsaládba tartozik, tehát erősíti a bőr természetes védelmi rendszerét, hogy a környezeti károk ellen hatékonyabban tudjon fellépni. Ettől csökken majd az irritáltság, és ahogy erősebbé válik a bőr, úgy mondhatsz majd búcsút a pirosodásnak, a száraz foltoknak és a húzódó érzetnek.

Finom illata, gyorsan felszívódó, könnyed állaga miatt az olajos bőrűek és az örökké elfoglaltak számára is ideális választás! Annál is inkább, mert nappali és éjszakai krémként is használható, ezért bármikor felviheted a nap folyamán, és nem kell egyszerre több krémet otthon tartanod. Egész napos hidratáltságot nyújt, anélkül, hogy zsíros utóérzetet hagyna a bőrön.

Az Epigen Pollution Defense krém gyorsítja a bőrregenerációt és lassítja a bőröregedést. Védi a bőrt a stressz és a környezeti károk bőröregítő hatásától és összetevői között olyan különlegességeket is találsz, amelyek a mélyebb hidratálást és a bőr nyugtatását és megújulását segítik elő. Ilyen a svájci gleccservíz, amitől a vízhiány hamar a múlté lesz vagy az aloe vera és az anionos poliszacharid, ami nyugtat és regenerál.

A készítmény rendszeres használatával javul az olajos vagy zsírosodásra hajlamos bőr minősége és csökken a szárazsága. Jobban ellenáll majd az állandó igénybevételnek és az időjárás rohamainak. Ha csak egyetlen hidratálót szeretnél, akkor ez az orvoskozmetikai újdonság, ami csökketi a ráncokat és kipihent külsőt kölcsönöz, kiváló választás férfiként és nőként is!

Ha a szemkörnyék érzékeny bőrére is külön figyelmet szentelnél, akkor próbáld ki a gél krémmel egy családba tartozó Epigen Depuffot, amihez most apák napja alkalmából két ajándék is jár!

  KIPRÓBÁLOM AZ INTENZÍVEN HIDRATÁLÓ GÉL-KRÉMET!