Húsvéti ajándék a szép bőrhöz

A bőrápolásban elengedhetetlen az arctisztítás, mert ennek hiányában vagy elnagyolásában még a luxus krémek sem képesek a maximumot nyújtani. Hagyd lélegezni a bőrt és nyerd vissza a smink nélkül is csodás arcbőröd!


A bőr minősége és állapota idővel változik. A stressz, a környezeti hatások és a kor is rajta hagyja nyomát, még a fiatal bőrön is. Ilyenkor kell támogatni a bőr önregenerációját és ellátni azokkal az esszenciális anyagokkal, amelyekre szüksége van.

Ezek pedig csak akkor szívódnak fel, ha a krémeket, szérumokat és maszkokat megtisztított bőrre viszed fel. Ezért mindegy milyen fáradt vagy, soha ne hanyagold el a bőrtisztítást, mert ez az egyik záloga a ragyogó és egészséges bőrnek.

Ahhoz, hogy akár a  legdrágább krém vagy a kúraszerűen alkalmazott szérum felszívódhasson, tiszta pórusok és élő sejtek kellenek, amelyek fel tudják venni és be tudják építeni az összetevőket. A legjobb hatás érdekében használj ásványi olajoktól mentes, hidratáló hatású lemosó tejet, mint amilyen a QMS Deep Gentle Cleansing Lotion vagy a környezeti károk ellen védő és bőrerősítő Epigen Pollution Detox Cleanising Gel.

Bármelyiket is választod bőröd puha, friss lesz a használat után és nem kell külön sminklemosót sem bevetned, mert azt is maradéktalanul eltávolítják.

Ha most a kedvenc lemosó tejedhez egy tonikot is választasz, akkor megajándékozunk egy utazó méretű mélytisztítóval, hogy utazásra és munkába is könnyen magaddal vihesd a szép, tiszta és friss bőr titkát!