Kozmetikai bőrönd tavaszi utazásokhoz

Szíve szerint magával vinné az utazásaira az összes kozmetikumát, de nem szeretne akkora bőrönddel utazni? Akkor válasszon egy utazáshoz előre összeállított csomagot, amelyben minden megtalálható, amitől fiatalos és ragyogó marad a bőr az otthontól távol is.


Az világhírű anti-aging kozmetikai csoport, a !QMS Medicosmetics összeállított egy apró bőröndöt, amelybe minden megtalálható, hogy a kalandvágyó utazók a fellegek fölött, a tengerparton és a városokat járva is tökéletesen egészséges, fiatalos bőrrel élvezhessék a nyaralást.

A különleges bőrönd  formájú és kemény fedelű kozmetikai táska kis helyen is elfér, és praktikus kialakításával felhasználó barát módon rendszerezi az anti-aging hatású, bőrvédő termékeket. A készletben a teljes bőrápoláshoz szükséges arzenál megtalálható, kezdve a lágy és kíméletes lemosó tejjel (Deep Cleansing) és a frissítő tonikkal (Freshening Tonic), amelyeket igazi felüdülést jelenthetnek egy hosszú repülőút után.

A csomagban érkező hidratáló és feszesítő maszkot (Activator Mini Travel Face Mask) akár a repülőn is felteheti, hogy a gép száraz levegője és az időeltolódás ellenére is selymes arcbőrrel szálljon le az utazás végén.

A szettet kétféle, azonnal felszívódó és a bőrt mélyen tápláló hidratáló (Hand care, 24H Cream) készítménnyel is kiegészítették, hogy minden élethelyzetben számíthasson a kis bőröndre.