A medencés partik 4 törvénye

Szeretnéd a medencéd másokkal is megosztani? Imádod a jó bulikat? Akkor a medencés parti az ideális szórakozás, amire a barátaidat is bátran meghívhatod. Mi kell a sikerhez?


Világítás:

A jó buli mindig az embereken múlik, de a hangulatteremtéssel sokat lehet tenni azért, hogy feloldódjon a társaság és mindenki ellazulva élvezhesse az estét. A világítás az egyik legjobb hangulatkeltő anyag. Ne spórolj rajta a medencén kívül és a medencén belül sem. A profi masszázsmedencék víz alatti világítása igazi mesevilágot teremt. Többféle színből is választhat, hiszen a legtöbb medence kék, zöld, piros és fehér fénnyel is képes festői hangulatot teremteni, de akár azt is beállíthatod, hogy a színek folyamatosan változzanak a medencében. 

Zene:

A lágy, nem tolakodó zene ugyancsak erős hangulatteremtő erő, ezért a medencék audiorendszerét is érdemes szolgálatba állítani. Készítsd el előre a válogatást, hogy a bulin már ne kelljen ezzel foglalkoznod. A vezetés nélküli medence vezérlés lehetővé teszi, hogy a kert vagy terasz bármely részéről vezényeld a bulit!

Poharak:

A buli elképzelhetetlen finom italok és ételek nélkül. Mivel mindenki fürdőruhában és papucsban vagy mezítláb lesz, fontos, hogy törésálló poharakat használj a sérülések elkerülése véget. Ha nem akarsz műanyag szemetet termelni az eldobható poharakkal, válaszd az üveghatású, törhetetlen poharakat. Ezek nem sérülnek, törnek vagy csorbulnak akkor sem, ha egy figyelmetlen vendég kiejti a kezéből a vad bulizás közepette.

Köntös:

A társaság nagyja ki- és bejár majd a vízbe, ezért - bármilyen meleg is legyen a kiszemelt este - gondoskodj meleg köntösökről és törülközőkről, hogy a vízen kívül is mindenki komfortosan érezhesse magát. Ezeket is érdemes előre odakészíteni, hogy ne kelljen a rohangálás miatt lemaradnod a saját medencés partidról.