Anti-aging luxus csomag karácsonyra

A téli időjárás, az év végi stresszes időszak és az ilyenkor gyakrabban előforduló betegségek össztüzében nehéz a legjobb formánkat hozni az ünnepekre. A QMS anti-aging termékcsalád karácsonyi csomagja segít, hogy lélekben és még inkább testben megújulj és bőröd ragyoghasson a kihívások ellenére is! A fiatalság záloga ezúttal egy dobozban érkezik!


A QMS ma már több évtizedes tapasztalattal rendelkező fejlesztőcsapata egy elhivatott orvos hivatástudatával kezdődött, aki a baleseti sebészeten állította helyre a bőrsérüléseket. A bőr alapos tanulmányozása azonban egy egészen új utat nyitott meg számára: az egészséges és erős bőrért dolgozó bőrápolásét. Dr. Erich Schulte innovatív eljárások, tiszta és magas koncentrációjú hatóanyagok segítségével a bőrproblémák megelőzésére és a hibák kijavítására fókuszál, aminek természetes következménye a fiatalos, erős, rugalmas bőr.

A többszörösen díjnyertes és a klinikai teszteken is bizonyított termékcsalád képes visszaforgatni az idő kerekét és javítani a bőr minőségén. A QMS termékek egymásra épülő rendszere csökkenteni a ráncok számát, feszesebbé, hidratáltabbá és rugalmasabbá teszi a bőrt. A karácsonyi szettben a teljes bőrápolási rutint lefedő termékek mindegyikét megtalálod és ajándékba még választhatsz is hozzá egy bőrtípusodhoz és igényeidhez leginkább illeszkedő Discovery méretű terméket.

A gyönyörű dobozban érkező szett tartalmaz:

- egy gél állagú lemosót, ami a tisztítás mellett védi és erősíti is a bőrt, hogy a negatív környezeti hatások sejtromboló hatásának jobban ellenálljon (Epigen Pollution Detox)

- egy hűsítő tonikot, ami visszaállítja a tisztítás (és peelingezés) után a bőr normál pH értékét, hűsít, nyugtat és felkészíti a bőrt a további hatóanyagok befogadására (Hydrating Boost)

- egy 11%-os gyümölcssavas peelinget, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti az új, egészséges bőrsejtek termelődését (Active Exfoliant 11%)

- két kollagén szérumot, amelyek egyedülálló módon képesek bejuttatni a kollagént a bőr mélyebb rétegeibe és a napszakhoz igazítottan támogatják, feszesítik a bőrt (Day and Night Collagen)

- egy kiváló minőségű ecsetet, ami segít a peeling (és egyéb termékek) felvitelében, hogy egyenletesen oszlathasd el a bőrön a készítményeket

+ ajándék terméket, amit te választhatsz a bőrödnek megfelelően. A neked való finish hidratáló krémmel célzottan kezelheted a bőrproblémádat legyen az túlérzékenység vagy színtelen, petyhüdt bőr. Ha szeretnél személyre szóló tanácsot a bőröd állapotáról, akkor bátran vedd fel a kapcsolatot a QMS kozmetikusokkal, akik egy bőrdiagnosztikával segítik a szép, egészséges és erős bőrért folytatott harcodat!