Nőnapi anti-aging utazó szett ajándék karkötővel

Ajándékozz szépséget Nőnapra és mi is meglepjük a kiválasztott hölgyet egy csodaszép karkötővel és egy személyes üzenettel.


Még nem találtad meg a tökéletes ajándékot szeretted számára Nőnap alkalmából? Akkor ezt az ajánlatot neked állítottuk össze. Ajándék, élmény, meglepetés, szépség és anti-aging kiválóságok. Ezeket viheted most haza, hogy meglepd vele magadat vagy szerettedet.

Az Overnight Travel Bag a QMS Medicosmetics legkedveltebb anti-aging termékeit tartalmazza egy ízléses és hasznos neszesszerbe rejtve. Az utazásokhoz, rövidebb kiruccanásokhoz vagy a mindennapi táskába is ideális szettben helyett kapott minden termék, amelyre a napi bőrápolás során szükség van.

A lemosó tejet, tonikot, gyümölcssavas peelinget, éjszakai és nappali kollagén szérumot, szemkörnyékápolót és vitaminos hidratáló krémet is tartalmazó szetthez most egy limitált szériás, egyedi Wellness karkötőt adjuk ajándékba. Az elegáns karkötő hegyikristályból, amazonitból és festett türkinitből áll.

Egyedileg készített üdvözlőkártyával segítünk még személyesebbé tenni az ajándékot. Válassz az az általunk összegyűjtött idézetek közül, vagy a rendelés elküldésénél a "Megjegyzés" rovatba küldd el nekünk max. 3 mondatban, hogy mit írjunk a kártyára.