Frissítsd fel talpaidat a jó idő érkezése előtt

Itt a tavasz és vele együtt a jó idő, a lenge ruhák és a szandálok, amelyek fókuszba helyezik a tél alatt rejtve maradt talpakat. Frissítsd fel és varázsold újjá talpaid megfáradt bőrét a meleg beköszönte előtt.


A testmasszázsok és arckezelések mellett a fáradhatatlan talpak is megérdemelnek időről-időre egy kis extra kényeztetést. Ezt kínálja a calluspeeling, ami egy kíméletes, mégis hatékonyan ápoló wellness talp-pedikűr.

A 45 perced kezelés alatt szó szerint felfrissülhet a bőr és levetheti magáról a páncélt. A sarkokon megkeményedett bőr eltávolításához nem használnak késeket vagy éles eszközöket, így a kezelés nemcsak teljesen veszélytelen, de abszolút fájdalommentes.

A talpak kényeztetése egy gyengéd, krémes masszázzsal zárul, amitől az egész kezelés spa hangulatú kényeztetésnek érződik. A 45 perc végeztével a bőr megújul, a talpak tapintása sima, puha lesz, színe pedig egészségessé, fénylővé válik.

A talpkezelést akár anti-aging arckezeléssel és testkezeléssel is összekötheti, hogy egyszerre kényeztesse minden porcikáját!