Kényeztetés tetőtől talpig, anti-aging arckezeléssel

Kezdje a  tavaszi megújulást egy kényeztető bőrfrissítéssel, mely során tetőtől talpig megújulhat. A közel két órás kezelés az arc mellett a karok, a lábak és a hát bőrét is tápláló anyagokkal tölti fel.


A Top to Toe kezelés egy igazi luxus kényeztetés, amely ellazít, pihentet és közben frissíti, feszesíti és ápolja is a bőrt. A téli időszak után a bőr fáradt, száraz, ezért a kezelés egy alapos, de finom mozdulatokkal végzett testradírral kezdődik. A hatóanyagokban gazdag medikozmetikumokat nem kell erős, dörzsölő mozdulatokkal felvinni ahhoz, hogy hatékonyan eltüntették az elhalt hámsejteket. A kezelés legelső simításától az utolsóig minden a maximális ellazulásról és relaxálásról szól.

A finom mozdulatokkal végzett lemosás után jön a teljes értékű anti-aging arckezelés, mely során itt is eltávolítják az elhalt hámsejteket és kollagénnel, nedvességgel és tápanyagokkal töltik fel a bőrt. A kellemes illatok, lágy zene és gyengéd mozdulatok miatt lelazult test azonban még nem végzett. Az arc után a karok, a lábak és a hát is megkapja a szükséges tápanyagokat, hogy friss, üde és hidratált lehessen.

A közel két órás kezelés végén egy vitaminokban gazdag, citrusos illatú olajat masszíroznak be lágyan a bőrbe. A Top to Toe kezelés eredményeképpen kipihenten, friss, hidratált és feszes bőrrel léphet ki a szalonból, hogy legjobb formájában élvezhesse a tavaszt!