Nyaraljunk otthon! – Jöhet az ebéd!

A staycationnel avagy az otthoni vakációzással foglalkozó cikksorozatunk előző részében egy kis délelőtti hidromasszázzsal és relaxációval folytattuk a tökéletes otthon nyaralós napunkat. Hogyan lehetne ezt fokozni? Mi megéheztünk – és önök?


Ha elutazunk nyaralni, mi sem természetesebb, mint hogy két program között bekapunk valami könnyű, de különleges ebédet. Ha az otthoni nyaralást választjuk, akkor se elégedjünk meg kevesebbel! Felejtsük el a mirelit pizzát vagy a zacskós levest és készítsünk magunknak valami igazán ínycsiklandó ebédet! Mit szólna egy mediterrán salátához grillezett garnélával vagy tengeri hallal? Szerintünk tökéletes választás a mai különleges naphoz. Természetesen jár mellé egy pohár üdítő fehérbor is – pontosan úgy, mintha csak a tengerparton ebédelne.

Mivel a tengeri finomságok elég gyorsan elkészülnek, ezért nem érdemes a faszenes grillünket feltüzelni, egyszerűbben és gyorsabban elkészül az ebédünk a gázgrillen. Desszertnek pedig válasszon pár gombóc frissítő citrom vagy más gyümölcsfagylaltot – tökéletes befejezése lesz a könnyű ebédnek. Ne felejtse el, hogy nyaral – így a mosogatás most kivételesen maradjon holnapra. Hamarosan folytatjuk cikksorozatunkat staycation napunk következő programjával.

Kedvet kapott egy gyors grill ebédhez, de nincs min elkészítenie? Tekintse meg itt gázgrill választékunkat és válassza ki az igényeinek legmegfelelőbbet. Masszázsmedence vásárláson is gondolkodik? Akkor a júliusi akciónkat pont önnek találtuk ki, hiszen medencéink mellé ajándék Broil King Baron professzionális gázgrillt adunk. Tekintse meg aktuális akciónkat itt!