Testfeszesítő duó narancsbőr ellen

Hozza bőrét top formába otthon vagy éppen a nyaralás alatt. Attól, hogy sűrű beosztása miatt ritkán jut el szépségszalonba, nem kell lemondani a sima combokról, a narancsbőrt otthon is eltüntetheti. Hogyan?


A QMS Medicosmetics testfeszesítő csomagja képes a combok, has és popsi feszesítése mellett a bőr állapotán is tartósan javítani. Rendszeres használat után a narancsbőr tünetei csökkennek és a bőr tapintása is puhábbá válik. A nyári akció keretében most kedvezményes áron próbálhatja ki a hámlasztó tusfürdő és a zsírégető testápoló varázslatos együttesét.

A fürdés során használt Pro-Body Exfoliator gyengéd hámlaszt és leszámol az elhalt hámsejtekkel is. Fokozza a bőrfelszín közeli erek aktivitását, így nemcsak a méregtelenítésben, de a zsírégetésben is segít. Erősíti a kötőszövetet és felkészíti a bőrt a további hatóanyagok befogadására.

Ekkor jöhet a narancsbőr elleni hadjárat második csatája: bevetésre kerül a Revitalizing Lift-o-Firm Body, ami feszesít, méregtelenít és a zsír lebontásában is segít. Ugyancsak élénkíti az anyagcserét, emiatt hatékony a bőrfelszín alatti felhalmozódások eltüntetésében.

A testkezelő csomag együttes használata simább, feszesebb és egészségesebb bőrt eredményes a combok, a has, a derék és a fenék kritikus területein. Mindezt napi pár perc munkával.