Otthoni spa élmény a kezeknek

Az őszi, téli időszak akkor is kihívások elé állítja a kéz bőrét, ha éppen nincs fertőtlenítővel és gyakori kézmosással súlyosbított világjárvány. A szeles, hideg idő és a fűtés a kezek és az arc bőrén éreztetik legelőször negatív hatásukat. De míg az arcot minden nap gondosan ápoljuk, a kezek kimaradnak a kényeztetésből. Pedig a te kezeid is megérdemlik!


A kezek ápolása, még ebben az időszakban is kimerül a kézkrém használatában, pedig, ahogy az arc esetében, a kezeknél is alkalmazhatóak a hámlasztók, szérumok és maszkok. Az alábbi videóban egy 15 perces kézápolási útmutatót találsz, amely követésével egy kis spa élményt varázsolhatsz otthonodba.

Ha hetente legalább egyszer a kezek ápolására szánod ezt a 15 percet a gyakori kézkrémezés mellett (!), akkor nem kell tartanod a kiszáradt, fájdalmas, viszkető bőrtől. A ráncos, piros bőr kisimul, megnyugszik és feltöltődik majd ettől a kis kényeztetéstől is. Amennyiben úgy érzed, hogy ennél többre van szüksége a bőrödnek, akkor bátran gyere el egy Hand Recovery Treatmentre, ami garantáltan új életet lehel majd a kezeidbe!