Otthoni arckezelés spa hangulatban

A következő egy hónapban megint az otthoni arcápolásé lesz a főszerep a kozmetikumok és spa szalonok helyett. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a kényeztető bőrápolásról, a finom illatokról és nyugtató mozdulatokról. Újítsd meg az otthoni arcápolásod, hogy hatékony és relaxáló legyen egyszerre!


A spa hangulató arcápoláshoz nem kell más, mint finom illatok, lágy fények és hangulatok, halk zene. Ha mindez a körítés megvan, akkor már csak a hatékony és könnyen használható kozmetikumokról kell gondoskodni. A mi választottunk a QMS Medicosmeticai család, ami már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az anti-aging területén és innovatív eljárásainak köszönhetően termékei ápolják, védik és évekkel fiatalítják a bőrt.

A videóban látható a gyümölcssavas hámlasztójuk használata, ami igazán látványossá tesz minden kezelést. A kétféle (egy erősebb és egy érzékeny bőrre) készítmény képes az elhalt hámsejtek úgy eltávolítani, hogy közben nem sérti meg a friss bőrt. Mivel nem a sejteket, hanem az őket összekötő ragacsos anyagot oldja, így otthon is biztonságosan és nagy eredményességgel használható kozmetikumról van szó.

A gyümölcssav előkészítő és felfrissíti a bőrt, hogy a később felvitt krémek, szérumok fel tudjanak szívódni és ne a már elhalt sejtek felületén üljenek meg. A készítmények akár minden nap alkalmazhatóak, és hatásuk már azonnal érezhető. A bőr tapintása puhábbá, simábbá válik, ahogy eltűnnek az elhalt sejtek.

A spa élményű bőrápolásba tökéletesen beilleszthető a 15 perces hatóideje a hámlasztónak, ami alatt relaxálhatsz vagy a kezeidet ápolhatod, hogy ne csak az arcod élvezze a kényeztetést!