Minőségi utazó kozmetikumok nem csak utazáshoz

Ez az év a legtöbbünk számára nem az utazásról szólt, de ez nem jelenti azt, hogy nem élvezhetnénk a nyaralás örömeit a hétköznapokban is. Egy kis kényeztetést mindenki megérdemel akár itthon pihenjen, akár távoli tájakat fedezzen fel.


2020 egy rendhagyó és remélhetőleg megismételhetetlen év lesz, amely sokkal inkább szólt a belső utazásról, mint a hagyományos nyaralásról. A nehéz idők kreatív megoldásokat kívánnak, így mi is arra buzdítunk, hogy a pozitívumokra koncentrálj, és az utazásra szánt pénzt fordítsd a magad építésére.

A díjnyertes QMS Medicosmetics új luxus úti szettje, akkor is tökéletes társad lesz a bőrápolásban, ha éppen nem veszed nyakadba a világot. A csomag minden olyan értékes kozmetikumot tartalmaz, amire a bőrnek szüksége van a feltöltődéshez, a megújuláshoz és a fiatalos megjelenéshez. Szeretnél letagadni pár évet vagy puha, homogén arcbőrre vágysz? Akkor nyugodtan a QMS több évtizedes szakértelmére bízhatod magad.

A Luxury Travel Bag egy 8 darabos szett, ami kis méretű kiszerelése miatt tökéletes rövidebb utakra, repülésekhez vagy a mindennapokra. Méretük és csekély súlyuk miatt könnyen magaddal viheted az irodába is, hogy a fűtés, a hideg vagy a szél szárító hatását azonnal enyhíthesd. A Deep Gentle Cleansing Lotion segít helyre állítani az elkenődött sminket nap közben, a Hydrating Boost Tonic Mist felfrissít egy hosszú nap során, az Antioxidant Day&Night Cream pedig táplálja és védi bőrödet a szmogos városi környezetben.

Válaszd a QMS utazó szettjét a minden napi kalandokhoz, hogy bőröd minden helyzetben a legjobbat kapja!