Óvja bőrét a városi szmogtól egy könnyű maszkkal

A városi környezet rengeteg kihívás elé állítja a test legnagyobb védőszervét, a bőrt. A szmog, az elektroszmog, a káros napfénysugarak egyaránt megszedik a maguk vámját és szárítják, öregítik, károsítják a bőrt. Ezek ellen fejlesztett ki egy új éjszakai maszkot a medikozmetikumot gyártó cég.


A QMS Medicosmetics már több évtizede a bőrápolás és anti-aging elitjébe tartozik, pár éve pedig itthon is egyre szélesebb körben elérhető a bőr fiatalságát és egészségét védő termékcsalád. A legújabb habmaszk egy eddig nehezen megfogható, de nagyon is létező problémára adja meg a választ: a városi környezetben is lehet egészséges a bőr!

Az EpiGen Pollution Rescue - Overnight Mask egy olyan krémként vagy maszkként használható készítmény, ami védi a bőrsejteket és felerősíti a bőr védekező képességét. A hidratálás és bőrerősítés mellett tisztít és méregtelenít is, így a gyártó éjszakára ajánlja, hogy a bőr saját regeneráló folyamataival összhangban végezze gyógyító munkáját.

Reggelre csökken a bőr szárazsága és irritációja, eltűnnek a stressz látható jelei és a tapintása is selymessé válik a fiatalos bőrnek.

A három legütősebb tavaszi maszk közül ezt az éjszakai változatot kifejezetten városiaknak ajánlják, de a bőrproblémákkal küzdők is sikerrel használhatják!