Peeling nyáron? Jöhet!

A nyári bőrápolás bizonyos fokig el kell térjen a télitől, hiszen ilyenkor a bőr is más hatásoknak van kitéve. Az erős napsugárzás, a légkondi és a gyakori "vizes kalandok" miatt sokkal hangsúlyosabb szerepet kell kapnia a fényvédelemnek és a hidratálásnak. A bőr felfrissítéséhez pedig jöhet a nyári peeling, amit otthon is biztonsággal elvégezhetsz!


Az arc érzékeny bőrének kifejezetten jót tesz a rendszeres hámlasztás, de nem mindegy milyen készítménnyel végzed azt. Az erősebb, hangsúlyosabb hatást kínáló peelingek fényérzékennyé teszik a bőrt, ezért biztonságosabb olyan terméket választani, ami ezt elkerüli. Hámlasztás után mindig használj erős, 50 faktoros, UVA és UVB ellen is hatékony fényvédőt, de ha erre figyelsz és nyári hámlasztásra ideális terméket választasz, akkor nem kell tartanod a kéretlen barna foltok megjelenésétől.

A QMS Medicosmetics bőrápoló családban szerencsére találsz otthoni használatra is alkalmas, abszolút biztonságos, gyengéd hámlasztókat, hogy időről-időre felfrissítsd arcbőrödet. 

Ezen hámlasztók egyike a Skin Perfecting Exfoliant Enzyme Powder, ami egy por állagú készítmény és minden bőrtípusra ajánlott. Gyengéden, mégis hatékony távolítja el az elhalt hámsejteket, egységes bőrképet adva. Ráadásul erősíti a bőr védőrétegét és fokozza a bőr biológiai egyensúlyát, hogy egészségesebb és üdébb legyen a megjelenésed.

Amikor erősebb peelingre van szükséged a homogén arcbőr eléréséhez, akkor a Gentle Exfoliant lesz a jó választás. A három típusban is elérhető (minden bőrtípusra, olajos/aknéra hajlamos bőrre, érzékeny bőrre) hámlasztó simává teszi a bőrt, selymes tapintást kölcsönöz és csökkenti a ráncok számát. Halványító és antibakteriális hatása miatt nyáron is kitűnő választás. 

Nem kell tehát lemondanod a hámlasztásról a kánikulában sem a megfelelő termékekkel!

Ha felkészülnél a nyaralás alatti bőrápolásra és beszereznéd az ehhez szükséges utazó szettet és fényvédőt is (Cellular Sun Shield), akkor ajándékba kapsz egy Hydro Foam maszkot, ami erősen hidratál és a nyugtat!

 KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET ÉS A FÉNYVÉDŐT AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAMMAL