Fényvédelem és sminkelés nyáron?

Az egészséges és fiatalos bőr megóvása érdekében elengedhetetlen a fényvédők használata nyáron, ami azonban több problémát is felvet a rendszeresen sminkelők körében. Nem lesz sok a bőrnek  az alapozó, a smink és a fényvédő hármasa? Hogyan frissítsd fel a sminked nap közben, hogy ne vesszen el a fényvédő hatása? És különben is, milyen érzés lesz a kánikulában ezeket mind hordani?


"Első látásra "szerelem". Ápol és eltakar. Enélkül még a szemetet sem viszem ki!" J. Kriszta

Szerencsére a bőrápoló készítmények széles piacán már megtalálhatod azokat a színezett alapozókat, amelyek a fényvédelemről is gondoskodnak. Ezek közé tartozik a német orvoskozmetikai márka, a QMS Medicosmetics Active Glow hidratálója, amely védi, ápolja és táplálja is a bőrt, miközben egységes megjelenést kölcsönöz neki. 

Ez az enyhén színezett nappali krém elfedi a bőr apró egyenetlenségeit, egészséges bronzos színt és selymes fényt ad a bőrnek, ami természetesebb fedést kínál az alapozóknál és BB krémeknél, emiatt az olajos bőrnek már sok is lehet. 

"Ezzel akkor is szép és egyenletes a bőröm, ha smink nélkül indulok el." V. Judit

"Imádom az illatát, állagát, és hogy egyenletesen fedi az arcomat." H. Timi

Amellett, hogy táplálja és hidratálja a bőrt az Active Glow fényvédőt is tartalmaz (SPF 15), ami tökéletes az irodába és a benti tartózkodáshoz még nyáron is. Fotostabil kémiai fényvédői nem roncsolódnak a napsugárzástól, fizikai fényvédői pedig tartós és azonnali védelmet kínálnak.

A benne található antioxidánsoknak köszönhetően pedig az UV sugarak sejtromboló hatását is segít semlegesíteni, ezzel gátolva az idő előtti bőröregedés megjelenését és a ráncok, barnás foltok megjelenését.

 KÉREM AZ ACTIVE GLOW SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐT

Ha felkészülnél a nyaralás alatti bőrápolásra, akkor szerezd be az ehhez szükséges utazó szettet és fényvédőt is (Cellular Sun Shield), amihez most ajándékba kapsz egy bőrnyugtató, hidratáló Hydro Foam maszkot!