Pihenj otthon ősszel egy masszázsfotelben

Voltál már olyan fáradt, hogy megmozdulni sem volt kedved? Ilyenkor hiába tudod, hogy jót tenne az izmoknak egy kis levezetés vagy egy meleg vizes fürdő, ha még ennyi erőfeszítés is túl soknak tűnik. Ekkor siet a megmentésedre a beltéri masszázsfotel, amiben csak ülni kell a teljes ellazuláshoz és felfrissüléshez!


A SpaLounge Zero Gravity masszázsfotele egy beltérre tervezett, kényelmes és maximális masszázsélményt kínáló csoda, ami a vádlitól kezdve a nyakig átmasszíroz. Az ergonomikus kialakítású ülőhely körbeöleli a testet, megtámasztja, ahol kell, hogy teljesen elengedhesd magad és végre minden izmod megpihenhessen.

Az állítható erősségű programokkal koncentrálhatsz a különösen kritikus területekre, mint a láb vagy a hát, de akár az egész testedet szépen-lassan átmasszíroztathatod, hogy minden porcikádban felfrissülhess.

A kiváló és bőrbarát anyagból készült szék nemcsak masszíroz, hanem igény szerint akár melegít is, hogy még hatékonyabb lehessen az izomlazítás. Csendes működése, kényeztető masszázsa elandalít és úgy veszi le a fáradtság ólmos súlyát a testedről, hogy közben meg sem kell mozdulnod.

Különösen hosszú napokon, rossz időben és stresszes reggeleken is érdemes pár percet magadra szánnod a fotelben, hogy kiszakadva a negatív örvényből, újra erőre kapj!

Gyere el és próbáld ki a SpaLounge erejét a SpaTrend ürömi központjában, hogy a saját bőrödön érezd a technológia áldását!