50 perces kényeztető arckezelés, ha gyors eredményt szeretnél

A "szépségért szenvedni kell" mondás olyan mélyen belénk ivódott, hogy lassan már el sem hisszük, hogy úgy is lehet hatásos valami, hogy nem kell összeszorított foggal végigszenvedni a procedúrát. A QMS kényeztető anti-aging kezelései azonban megmutatják, hogy fájdalom nélkül is lehet fiatalodni!


A Kollagénes Boost Oxigénnel egy 50 perces kezelés, ami ápolja és feltölti a száraz bőrt. Anti-aging hatóanyagokat nagy koncentrátumban tartalmazó Kollagénes szérumot visznek fel a bőrre, ami a bőrbe leszívódva beépül és visszaadja az arc fiatalos megjelenését és rugalmasságát.

A kezelés alatt végig lágy, simogató mozdulatokkal dolgozik a kozmetikus, aki csak egyetlen gépet vesz igénybe: ez az oxigén gép. Ezzel 98%-os tisztaságú oxigént fúj a bőrre (de a gép ekkor sem érinti az arcot, csak a "szél"), ami vitalizálja a sejteket és életteli, piros pozsgás színt kölcsönöz az arcbőrnek.

Ha fáradt, szürkés, törődött bőrödet akarod gyorsan és hatásosan új életre kelteni, akkor ebben az 50 perces kezelésben megbízhatsz. A bőrápoló kezelés ráadásul szép, meleg és biztonságos környezetben zajlik, amit a fájdalom messzire kerül, de a hatás azonnal meglátszik. Add át magad a kényeztető bőrápolásnak és hagyd, hogy a német precizitást és hatékonyságot képviselő orvoskozmetikumok megfiatalítsanak 50 perc alatt!