A világ legnevesebb spa-i erre a kozmetikumra szavaznak

A világ legjobb szállodái és legnevesebb spa-i rendre a QMS Medicosmetics termékcsalád különleges kezeléseire szavaznak, amikor kozmetikumokat keresnek. Nem véletlenül. Már háromszor is a világ legjobb spa kozmetikumának választották a német orvos által fejlesztett termékeket!


A Burj al Arab, akárcsak a Four Season, a londoni Liberty vagy a svájci Le Grand Bellevue különleges pihenést és exkluzív szolgáltatásokat kínáló spa részleggel rendelkezik. Ezekben - rengeteg 5 csillagos hotellel együtt a világ körül - közös pont a QMS Medicosmetics termékcsalád és a kényeztető, anti-aging hatású arc- és testkezeléseik.

A Dr. Erich Shulte által fejlesztett bőregészséget és bőrfiatalságot megőrző QMS forgalmazásánál mindig kiemelt szempont volt a partnerek megfontolt kiválasztása.

"Ugyanolyan gondossággal és figyelmességgel választjuk ki a partnereinket, mint a termékeink aktív hatóanyagait. Valóban csak a legjobbal elégszünk meg." - Ennek oka pedig nem is annyira a marketingben, mint a termékcsalád magas hatékonyságában keresendő!

"Nem véletlen, hogy a QMS csak rajtunk keresztül vagy a kiválasztott prémium kategóriás spa és kozmetikai partnereinket keresztül érhető el. A QMS-hez hasonlóan magas hatékonyságú bőrápolásnál döntő fontosságú, hogy egy igazán jó "személyi edző" analizálja és kísérje figyelemmel a bőröd állapotát."

A bőr a nagy mennyiségű, tiszta és megfelelő helyre lejuttatott hatóanyagokat gyorsan beépíti, amitől látványos változásokon megy keresztül. Csakhogy a bőr fejlődésével, javulásával és változásával, a bőrápolási rutint is finomhangolni kell!

"Sokszor már egy egészen apró változás is hatalmas ugrást hozhat az ideális bőrképhez." - Hogy ezt a folyamatos fejlődést tapasztalhasd, kell egy szakértő, aki segít téged ezen az úton. A QMS kozmetikusok, akár szépségszalonban, akár hotelben találkozol velük (Avalon Resort & SPA Miskolctapolcán vagy mondjuk a Spirit Hotel Sárváron), készek arra, hogy szakértelmükkel támogassanak az úton, hogy kihozd bőrödből a legjobb formáját.

Ha szeretnéd elkezdeni a közös utat, tudj meg többet a QMS-ről vagy vágj bele rögtön a bőrfiatalításba egy 2-3 hétig tartó, ismerkedő csomaggal.

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!