Puha lábakat a csinos szandálokba

Nyáron a szabadon lévő, zokni és cipő védelme nélküli, lábak bőre sokkal hamarabb szárad ki és sérül meg. A papucsokba és szandálokba bújtatott talpak bőre, gondos ápolás nélkül, bizony megkeményedik, kiszárad és végül berepedezik. Fokozott ápolásra van szüksége!


A levegő és a meleg szárító hatása a városi kosszal és porral egyesülve komoly csapást mér a talpak bőrére. Teljesen természetes, hogy a bőr ilyenkor megvastagszik, hogy védje a lábakat a külső behatásoktól, így viszont a puha talpaktól is el kell búcsúzni. Tenne ez ellen? Akkor próbálja ki a wellness pedikűrt.

Fájdalom és garantáltan sérülésmentes pedikűr kellemes környezetben és finom lábmasszázzsal szünteti meg az érdes bőr és berepedezett sarkok problémáját. A svájci Calluspeeling kíméletes, mégis hatásos a talpak bőrének megújításakor. A 40 perces kezelés során természetes összetevőket illetve tiszta gleccservizet tartalmazó szérumok és krémek kerülnek a lábra, amelyek semmilyen parabént, formaldehidet vagy hozzáadott tartósítószert nem tartalmaznak.

Ha szeretne többet tudni a kezelésről, nézze meg a videót és foglalja le már ma az időpontját, hogy minél előbb élvezhesse a puha talpak luxusát.