Ragyogó bőr ajándékba

A rendszeres bőrápolásra az év végi hajtásban még nehezebb időt szakítani, pedig a bőröd meghálálja a törődést. A QMS kezdő szettel a bőrápolás is öröm és olyan pár perc a napból, amelyet magadra fordíthatsz és kicsit megpihenhetsz.


A QMS Medicosmetics fejlesztőorvosai olyan termékcsaládot dolgoztak ki, amely könnyen és gyorsan felszívódik, azonnali enyhet adva a bőrnek. A téli hidegben irritációra és kiszáradásra hajlamos, érzékeny bőr a krémek és szérumok által megkapja azokat a hatóanyagokat, amelyekre szüksége van az egészséges működéshez.

Ez pedig azzal a kellemes "mellékessel" is jár, hogy az arcbőr kisimultabb, üdébb és rugalmasabb lesz.

A QMS mini kezdő szettje egymásra épülő termékeket tartalmaz, amelyekkel a tisztítástól a hidratálásig mindent elvégezhetsz. A jól felállított rendszer a fiatalon még természetesen termelődő, esszenciális anyagokat pótolja vissza a bőrbe, hiszen azok a kor előrehaladtával egyre csökkennek. A kollagénes szérum ápol, nyugtat és rugalmassá, ránctalanabbá teszi a bőrt. A szemkörnyékápoló pedig üde tekintetet kölcsönöz.

Hogy az értékes hatóanyagok tényleg beszívódjanak és csak feleslegesen megüljenek a bőr felszínén, arról a tisztítótej, a tonik és a hámlasztó komplex gondoskodik.

Ezek megtisztítják a bőrt és eltávolítják az elhalt hámsejteket, hogy azok ne akadályozzák a felszívódást, üde, pirospozsgás bőrképet eredményezve.

Próbáld ki te is és a bőröd a legjobb formáját hozza majd az ünnepek alatt!