Adventi naptár - nem gyerekeknek

Az adventi naptár egy izgalmas lehetőség, hogy a karácsonyi várakozást apróságokkal tegyük még különlegesebbé. A QMS Medicosmetics most egy felnőtt hölgyeknek szánt változattal jelentkezik, amely különleges meglepetéseket és csodaszép bőrt rejt.


A QMS Medicosmetics anti-aging termékeit már használni is öröm, de ez akkor teljesedik ki igazán, amikor észrevesszük a bőr minőségében bekövetkezett változást. A karácsonytól elérően azonban erre nem kell várni.

Már az első alkalom után is észlelhető, hogy a bőr üdébb, frissebb és hidratáltabb lesz. Az egymásra épülő, luxus termékek használatával pedig 10 évet is letagadhatsz majd a korodból és jobban érzed majd magadat a bőrödben.

A termékcsalád ikonikus krémjeit és szérumait most egy adventi naptárba sűrítve viheted haza, hogy napról napra kinyitva az ablakokat ne csak a karácsonyhoz kerülj közelebb, de legragyogóbb arcbőrödhöz is.

A 12 kozmetikumot rejtő szettben megtalálsz mindent, ami a teljes arcápolási rituáléhoz szükséges, hogy szenteste  és az ünnepek alatt a legjobb formádat hozhasd.

Kényeztesd magad ezzel a különlegességgel és ragyogj a karácsonyi, újévi összejöveteleken!