Otthoni wellness nyaralás télen

A téli időszak az elcsendesedésről és bekuckózásról szól, de ezzel együtt sem kell lemondanod a kényeztető, pihentető wellness hétvégékről. Sőt! Legyen otthonod a testi-lelki feltöltődés új bázisa, így minden hétvége wellness hétvége lehet!


Lépj ki a lakásból és élvezd a frissítő levegőt és téli tájat! Nem kell félned a hidegtől, mert a réteges ruházat és a teraszmelegítő is gondoskodik arról, hogy ne fázz meg. A kültéri teraszmelegítők még télen is képesek 3 méter sugarú körben kellemes meleget csinálni, hogy elkortyolhass egy forró kávét vagy forralt bor nyugodtan, a természetben.

A grillt begyújtva akár el is készítheted kedvenc forralt italodat, hogy a kreatív energiáidat is megdolgoztasd. A grill melege is kellemesebbé teszi majd a teraszodat a hóesésben és ez növeli az örömteli várakozás izgalmát is.

Ha te is a téli hónapok szerelmese vagy és szívesen töltöd ilyenkor is a szabadban az időt, akkor válassz úgy grillt, hogy ilyenkor is bátran használhasd. Az OFYR grillek megnyerő egyszerűsége meglepő sokoldalúságot rejt, amit télen is kihasználhatsz. A fával fűthető grill ugyanis tábortűzként melegít majd, miközben főzheted rajta a forralt bort és süthetsz hozzá pillecukrot nassolnivalónak.

Időjárásálló kerti bútorokat választva nem kell aggódnod a leülés miatt sem. Tekerj magad köré egy pokrócot, helyezkedj el kényelmesen a puha, vízlepergető párnákon és szívd be a friss levegőt, ami garantáltan kitisztítja a fejed és a tüdőd.

Amikor pedig már megittál mindent és kezdesz fázni, jöhet a forró vizes jakuzzi, amiben végleg elszállnak majd a negatív gondolatok. Magadra és társaidra koncentrálhatsz a meghitt közegben, ami ellazítja a testet. A maximális ellazulás érdekében játssz a fényekkel, gyújts gyertyákat és használj illatkristályokat. Ha pedig még egy finom bort is elkortyolgatsz közben, már tényleg minden érzékszerved stimulálod a lehető legszuperebb módon.

Ezzel lesz teljes egy otthoni wellness hétvége, amit akár minden héten megismételhetsz egyedül, barátokkal vagy a családdal!