A kollagén szérum a fiatalság kulcsa

A fiatalság diadalát zengő korban élünk, melyre a fogyasztói társadalom mellett a tudományos világ is élesen reagál. A kozmetikai ipar fejlesztői egyre-másra állnak elő a furcsa alapanyagokkal, amikben a fiatalság titkát sejtik, pedig a megoldás már ott van bennünk.


A fiatalság diadalát zengő korban élünk, melyre a fogyasztói társadalom mellett a tudományos világ is élesen reagál. A kozmetikai ipar fejlesztői egyre-másra állnak elő a furcsa alapanyagokkal, amikben a fiatalság titkát sejtik, pedig a megoldás már ott van bennünk.

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

A sejtek egészséges működéséhez, a bőr rugalmasságához és regeneráló képességéhez nagyban hozzájárul egy óriásfehérje, amelyet a testünk is termel és a táplálkozással is beviszünk. Ez a fehérje a kollagén, amitől rugalmasak az izületeink, ruganyos a bőrünk és erősek a csontjaink. Ez az anyag sajnos nem áll korlátlan mértékben a rengelkezésünkre, 25 év felett a szervezet egyre kevesebbet termel belőle és azt is egyre rosszabb minőségben. Egy idő után pedig teljesen leáll a test kollagéntermelése és onnantól szabadon repülünk. Az eredményt mindenki láthatja a tükörben: romló bőrminőség, ráncok, petyhüdt bőr és beesett arckontúrok. Akkor mi a megoldás?

A kollagén bejuttatása. Ugye milyen kézenfekvő a válasz? Ehhez még tudósnak sem kell lenni, de a kollagén bőrbe juttatásához már nagyon is fontos a megfelelő szakértelem. A bőrazonos, beépülni képes, tehát számunkra hasznos kollagén kiválasztása az első lépés, a második annak a beépülés helyére való juttatása. Csakhogy a molekula mérete akadályozza a bőrön keresztüli felszívódást. Fizikailag egyszerűen nagyobb a kollagénmolekula, mint maguk a pórusok. De ha belülről visszük be a kollagént, akkor azt a szervezet elsősorben nem a bőr szerkezetének javítására fordítja, hanem a belső hiányokat pótolja.

Ennek a komoly problémának a megoldására komoly kutatások szerveződtek, majd Dr. Erich Schulténak sikerül kikísérleteznie egy olyan eljárást, amivel a kollagént három elemre bontja és kis nanokapszulákba zárja. Ezek a kisebb egységek már átjunak a bőr külső rétegén, majd a bőr mélyén kinyíló kapszulákból kiszabadulnak a kollagén szálak és újra összeállnak teljes értékű fehérjévé. Ez a különleges, díjnyertes eljárást alkalmazza a világhírű !QMS Medicosmetics termékcsalád, amely a természetes és fájdalommentes bőrfiatalítás szószólója Magyarországon is.

Ha szeretnél többet megtudni erről a különleges eljárásról vagy személyesen kipróbálni az orvoskozmetikai termékeket és kozmetikai kezeléseket, keresd a hozzád legközelebbi !QMS kozmetikát.

Címkék: