Készíts kényeztető fürdőt, hogy a bőröd puha és egészséges legyen!

A megfelelő ápolás érdekében nem kell feltétlenül a bőrödre kenned a kiválasztott hatóanyagot, akár a fürdővizedbe is teheted.


A megfelelő ápolás érdekében nem kell feltétlenül a bőrödre kenned a kiválasztott hatóanyagot, akár a fürdővizedbe is teheted.

Zöld tea kívül-belül

Az érzékeny bőr megnyugtatása érdekében fél bögre zöldtea-levelet csavarj gézbe, majd tedd a fürdővizedbe. Hagyd ázni néhány percig, majd ereszkedj a vízbe, és élvezd a zöld tea frissítő, energetizáló hatását. A teljes élményért fürdőzés közben kortyolj forró, minőségi zöld teát, hogy ne csak kívülről, de belülről is ápoljon. Így a vízben töltendő 20-40 perc is gyorsabban telik majd. 

Kleopátra nyomában

Sok legenda kering a történelem leggyönyörűbb uralkodónőjének szépségtitkairól, de talán a leghíresebb a fürdőjéről szóló történet. Nem kell hozzá más, mint egy liter tej – legjobb a házi tehén- vagy kecsketej, de végső esetben a bolti is megteszi. Add a tejet a fürdővízhez, és élvezd, ahogy a hatóanyagai hidratálják, megnyugtatják és feszesebbé varázsolják bőröd. Tölts annyi időt a vízben, amennyit egy normális, relaxáló fürdőben töltenél (20-30 perc). 

Harc almaecettel

Ha érzékeny, száraz, problémás a bőröd, az almaecetes fürdőt ki kell próbálnod. Heti egy alkalommal használd, és élvezd, ahogy megtisztítja, felpezsdíti, megszépíti a bőröd. Két-három deciliter bioalmaecetet adj a vízhez a hatás érdekében. Az almaecetes fürdő segít megszabadulni a kiütésektől, pattanásoktól és a szárazságtól. Az ilyen, detoxikáló típusú fürdő több időt igényel a hagyományos szépítő fürdőnél – maradj a vízben addig, amíg a víz ki nem hűl, tehát nagyjából 45 percet.

Címkék: