Tényleg nem szívódik fel a kollagén bőrön át?

A kollagén az utóbbi évek slágerösszetevője az anti-aging kozmetikumoknak, nem is véletlenül. Ez a fontos fehérje képes visszaforgatni az idő kerekét és fiatalos vonásokat, kontúrosabb és egészségesebb bőrt ad. Vagy mégsem?


A kollagén hatékonyságáról a fiatalító arcápolásban nincs vita, ugyanakkor nem szabad elmenni azon tény mellett, hogy a fehérje bejuttatása a szervezetbe már koránt sem egyszerű művelet. A kollagén ugyanis egy óriás molekula, ami természetes állapotában egyszerűen képtelen felszívódni a bőrön keresztül. Mintha egy kosárlabdát akarnánk átjuttatni egy pingpong labdára méretezett lyukon.

A molekula méretét tehát csökkenti kell, de úgy, hogy közben megtartsa előnyös tulajdonságait és ne vesszen kárba fiatalító hatása. Erre dolgozott ki a német orvoskozmetikai cég, a QMS Medicosmetics egy innovatív és egyedülálló (szabadalommal védett) eljárást, ami képes úgy bejuttatni a kollagént a bőrbe, hogy az beépülve kifejtheti áldásos hatását.

Kattints a képre és nézd meg, milyen eredményt ért el a vendégünk 4 hét alatt a QMS termékekkel történő kezeléssel!

A természetes állapotában három szálból álló kollagénmolekulát szétbontják és külön-külön becsomagolják, így ezek a részek már elég aprók ahhoz, hogy képesek legyenek felszívódni a bőrön keresztül. A bőr mélyén aztán ezek a szálak újra összeállnak egésszé és beépülnek a bőrszerkezetbe.

Ezzel az apró, de annál fontosabb lépéssel éri el a QMS kollagén széruma, hogy nem a bőr felületén elterülve veszik kárba, hanem lejutva a mélybe tényleges javulást képest elérni a bőr szerkezetében és minőségében.

Próbáld ki te is a három darabból álló, díjnyertes kollagén szettet, és már néhány hét után látni fogod az alábbi, látványos javulást:

  • jelentősen feltöltődnek a mélyebb barázdáid, vonalaid
  • puhábbá, finomabbá válik a bőröd felszíne
  • az elnyűtt benyomást keltő érdességet selymes felszín váltja fel

  KOSÁRBA TESZEM A
  HÁROM DARABOS KOLLAGÉN SZETT-et

A QMS termékek rendszerként működnek, és eredményei akkor a legjobbak, ha a tisztítástól kezdve a hámlasztáson át, a kollagén bejuttatásán keresztül egészen a mélyen ható, ápoló és hidratáló krémekig a teljes szépészeti rendszert használod. A QMS egy teljes anti-aging bomba, amely a felhasználói tapasztalatok szerint elképesztő arcfiatalításra képes. Ha szeretnéd kipróbálni a teljes rendszert, kattints és teszteld a QMS rendszert 3-4 héten keresztül!