Vizes mulatságok kicsiknek és nagyoknak

  • írta:
  • 2015.07.02

Ha nyaralunk, vagy épp gyerkőceinkkel együtt élvezzük a forró nyári napokat, akkor a legtöbb esetben vízparton képzeljük el magunkat. De mit tegyünk, ha csak egy medencéig jutunk el?


Ha nyaralunk, vagy épp gyerkőceinkkel együtt élvezzük a forró nyári napokat, akkor a legtöbb esetben vízparton képzeljük el magunkat. De mit tegyünk, ha csak egy medencéig jutunk el?

Mutatunk néhány nagyon remek vizes kikapcsolódást, amit a gyerekek, de még a felnőttek is élvezni fognak. Sok esetben csak egy-egy eszközre lesz szükségünk, de mint látni fogjuk, az igazán nagy murik társasághoz kötöttek. Hívjuk meg csemeténk barátait, és szervezzünk egy szuper emlékezetes vizes bulit.

Házi vizes bajnokság – Ehhez a murihoz nem kell más, mint egy biztonságosan rögzített ponyva, amit felöntünk éppen annyi vízzel, hogy csúszkálni lehessen rajta. Ennek a játéknak az a lényege, hogy jobbra, balra csússzunk, essünk, keljünk, és nagyokat kacagjunk. Ha változatosságra vágyunk, akkor helyezzünk a végébe kaput, és máris indulhat a vizes foci bajnokság.

Vizi pingpong – Felnőttek és gyerekek egyaránt örömüket lelhetik a pingpong medencés változatában. A klasszikus labdajáték vizes változata azért rejt némi furfangot magában: a lekicsinyített asztalon nem is olyan egyszerű játszani, ráadásul számolni kell a víz hullámzásával is, ami megbolondíthatja a partit.

Óriás párnák a vízen – A nyár nagy slágere a hatalmas párnákra hasonlító felfújható lebegő ágyak, amelyeken kivételesen jól esik elnyújtózni. Ha már kipihentük magunkat, vagy meguntuk az egyhangú ringatózást, vessünk be egy kis mókát: cél a másik matracának megszerzése. A matrac örök szerelem, hiszen nincs is annál jobb, mint bedönteni a másikat a jéghideg vízbe.

A kényeztető medence – Örök klasszikusként is emlegethetnénk, hiszen egy masszázsmedence több mint buli. Egyszerre gyógyító masszőr, ellazító terapeuta, kényeztető simogatás, és felpezsdítő habfürdő. Egy masszázsmedencében épp úgy lehetünk egymagunk, mint társaságban. Bárhogyan is döntünk, minden alkalomra tökéletes: fényeinek, jetjeinek, hangtechnikájának köszönhetően kitűnő programot nyújt az egész nyár folyamán.

Címkék: