Gázgrillen kívül is van élet

A kiszámítható és könnyen szabályozható gázgrillek rengeteg funkcióval és impozáns méretükkel hódítanak. Nem is csoda, hiszen kezdők számára is élvezettel használhatóak. De mit csinálj, ha ennél autentikusabb grillt keresel?


A gázgrillek rengeteg pozitív tulajdonságaik mellett sem képesek automatikusan hozni a füstös ízt, ami a kültéri sütögetés egyik legnagyobb vonzereje. Ha ragaszkodsz a füstös aromához, használhatsz füstölődobozt, füstölt fűszereket vagy beszerezhetsz egy második grillt. A gázgrilleken kívüli kínálat is nagyon széles, így választhatsz faszénnel vagy fával fűthető grillt, acélból vagy kerámiából készültet, érkezhet tetővel vagy anélkül. A videóból megismerheted a három legprofibb faszenes grillt: a professzionális faszenes grilleket, a Kamado Joe-t és a különleges megjelenésű OFYR-t.

Ezeknek a, füstös aromát garantáló, grilleknek a használata izgalmasabb, képességeik legjavát szakavatott kezet között könnyű előhozni és élmény a valók való munka. Less el pár kulissza titkot a videóból vagy látogass ki március 7-éig a SpaTrend Expo négy helyszíne közül az egyikre, hogy személyesen is megtekinthesd ezeket a különleges grilleket.