Eljött az ideje, hogy megnyisd saját éttermed, méghozzá otthon a kertedben

Sosem volt még aktuálisabb a Broil King kanadai grillóriás szlogenje: Legyen saját étterme a saját kertjében. A jelen helyzetben a legjobb, ha a családdal töltjük az időnket, együtt grillezünk a kertben. Az időjárás is támogatja ezt a szabadidős tevékenységünket. Elő a grillsütőkkel, és nyomás ki a kertbe. 


A családdal együtt töltött minőségi idő minden pillanatban fontos az életünkben. Ez az időszak mégis megtanít minket egy kicsit jobban értékelni a szeretteinket, és az együtt végzett feladatokat, az együtt átélt pillanatokat. Az időjárás jobbra fordulásával elkezdthetjük lassan kitolni grillsütőnket a teraszra, leporolni, letakarítgatni azt, és elindulni a kültéri gasztronómia csodás világában. Mindegy, hogy milyen grilled van, faszenes, vagy gázüzemű, nagyon jól érzed majd magad, amikor megsütöd az idény első pizzáját, elkészíted a tavasz első steak-jét, vagy felteszed az első marhaszegyedet és büszkén állsz a családod előtt, amikor elismerően pillantanak rád. 

A Kanadában élők már jól ismerik a Broil King szlogenjét, és talán az elmúlt 30 évben már sokszor átélték azt az érzése, hogy nincs jobb, mint a te saját, privát éttermed, amely ott áll a saját teraszod egyik sarkában, ahová bármikor kimehetsz, és elkezdheted fitogtatni konyhaművészeti jártasságodat. A kerti grillterasz kialakítása során gondolj arra, hogy az igényeidnek megfelelő minőségű grill eszözöket válassz. Szükséged lesz egy pultra, ahol elő tudsz készíteni, egy gázrózsára, vagy elektromos sütőlapra, hogy a leveseket és a szószokat is könnyedén elkészíthesd, nem árt, ha van kint a teraszon egy szekrényed, ahol a kültéri eszközöket tárolod majd, és persze végül, de nem utolsósorban egy grillsütőre. A mai gázgrillek nagy része már grillkocsi formájában szinte mindent tartalmaz, amit a konyhának tartalmaznia kell. Vannak modellek, amelyek szekrénnyel, integrált gázpalackkal, oldalégővel, sőt forgatónyárssal vannak felszerelve. 

Ha már megvan a saját grillkonyhád, érdemes recept ötleteket keresned, de ennek számtalan módja mutatkozik ma már. Találsz grill recepteket például a grillreceptek.hu oldalon, vagy csaktlakzhatsz a facebook legnagyobb grillcsoportjaihoz is, ahol nap mint nap osztanak meg a grillezni szerető emberek újabb és újabb grill ötleteket. Az egyik ilyen facebook csoport a Grill-BBQ-nyárson sütés csoportja. 

Címkék: