Parmezános csirke helyett a nagy melegben jöhet a könnyebb, mozzarellás változat.
Csirke mozzarellával
írta: Broil King Magyarország
Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- 50 g mozzarella
- 6 levél friss bazsalikom
- 1 db paradicsom
- 1 db vöröshagyma
- 1 ek olívaolaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítés:
- Melegítsük elő a grillt 180°C-ra.
- Készítsünk elő egy tűzálló tálat vagy két rétegű alufóliát.
- Kenjük le olajjal a tárolót, majd fektessük le a karikára vágott hagymát egy rétegben.
- Erre jöhet a vékony szeletekre vágott csirkehús, amit sózzunk, borsozzunk.
- A csirkére halmozzuk a mozzarellát, a paradicsom szeleteket és a friss bazsalikomot is.
- Mehet a sütőbe az étel 25-30 percre, hogy a csirke is teljesen átsüljön.
- A kellemesen füstös íz eléréséhez használhatunk egy fél marék fachipset.