- írta: Peitli Csilla
A szendvicsek fontos részét képezhetik a grillpartiknak vagy akár a mindennapi étkezésnek, főleg a kilépünk az unalmasság világából és egy nagyon finom grillezett hús valamint rengeteg zöldség kerül bele.
Mézes mustáros csirkemell szendvics Kamado Joe classic III kerámia grillben
írta: Billege Andras
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell filé
- 3 evőkanál mustár
- 3 evőkanál méz
- 1 csomag saláta mix
- 1 csomag bébi spenót
- 1 csomag rukola
- 100 g marinált lilahagyma
- 2 db ciabatta
Elkészítés:
A mézet és a mustárt összekeverem, majd 30 percre ebbe a pácba teszem a csirkemell szeleteket, hogy az ízek jól átjárják. Közben a grillt a sear pleattel együtt felfűtöm 270 fokra.
A csirkéket oldalanként 4 percig sütöm, így teljesen átsülnek, belül szaftosak maradnak a méz pedig szépen karamellizálódik a csirkén.
A ciabattát is megpirítom, majd összeállítom a szendvicset a zöldségekkel és a hússal.