A szendvicsek fontos részét képezhetik a grillpartiknak vagy akár a mindennapi étkezésnek, főleg a kilépünk az unalmasság világából és egy nagyon finom grillezett hús valamint rengeteg zöldség kerül bele.

 

 

 

Mézes mustáros csirkemell szendvics Kamado Joe classic III kerámia grillben

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: 3

Mézes mustáros csirkemell szendvics Kamado Joe classic III kerámia grillben

írta: Billege Andras

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemell filé
  • 3 evőkanál mustár
  • 3 evőkanál méz
  • 1 csomag saláta mix
  • 1 csomag bébi spenót
  • 1 csomag rukola
  • 100 g marinált lilahagyma
  • 2 db ciabatta

Elkészítés:

 

A mézet és a mustárt összekeverem, majd 30 percre ebbe a pácba teszem a csirkemell szeleteket, hogy az ízek jól átjárják. Közben a grillt a sear pleattel együtt felfűtöm 270 fokra.

A csirkéket oldalanként 4 percig sütöm, így teljesen átsülnek, belül szaftosak maradnak a méz pedig szépen karamellizálódik a csirkén.

A ciabattát is megpirítom, majd összeállítom a szendvicset a zöldségekkel és a hússal.