Családias légkör, otthonos wellness enteriőrök - Zámborszky Éva tervei

Ürömi bemutatótermének megújításához keresi a legjobb tervet a SpaTrend. Erről szól az a funkcionális ötletpályázat, melyre többek között Zámborszky Éva lakberendező is benyújtotta pályaművét. Ebben az otthonos, családias légkör megteremtése kapta a legnagyobb hangsúlyt a különleges látvány és a jól funkcionáló terek mellett.


A SpaTrend mindig is híres volt ügyfélközpontú szemléletéről, innen még senki nem ment haza megválaszolatlan kérdésekkel vagy olyan problémával, amire ne találtak volna megoldást, legyen szó masszázsmedence, kültéri bútor vagy grill készülék választásról vagy azok elhelyezéséről. Az otthonos, vendégszerető, családias légkör megteremtésével azonban a kiszolgálás és a gazdag termékkínálat bemutatásának magasabb szintjére lépne a cég. Ez lenne az elsődleges célja Évának, erről is szólnak a “Shop in the look” elvei mentén készített tervei.

A fogadótér a recepcióval teljesen átalakul, a vizet szimbolizáló kék, valamint a rozsdaszín hangsúlyosan jelennek meg. Az impozáns kialakításra a világítás teszi fel a koronát. A kisebb enteriőrökre tagolt tágas terek a masszázsmedencék, kültéri bútorok és grillek elhelyezésének sokféle lehetőségét mutatják be. A luxus Hot Spring HighLife medencék kiemelt helyet kapnak: körülöttük mindenütt tágas a tér és dizájn kerti bútorokkal, különleges grill készülékekkel együtt szerepelnek. Mintha valóban egy lenyűgöző villa kertjében járnánk. A tervek jellegzetessége, hogy sehol sem látható rajtuk zsúfoltság, minden termék, termékcsoport jól körüljárható így a vásárlók számára is a lehető legszemléletesebb módon mutat inspirációt a kiválasztott masszázsmedence, kerti bútor, grill készülék elhelyezésére. Valóban az az érzésünk támad, hogy akár otthon is lehetnénk. 

A vásárlást megelőző nézelődés, tájékozódás a SpaTrend bemutatótermében felér egy egész napos wellness programmal, cseppet sem kell attól tartanunk, hogy fárasztó lesz. Hiszen egyik kényelmes kerti kanapéról egy másik nyugágyba ülhetünk, vagy kipróbálhatunk egy luxus masszázsmedencét, esetleg egy kerti grillt.

Zámborszky Éva: "Amikor a terveket készítettem a SpaTrend ürömi bemutatótermének átalakítására kiírt pályázatra, a vendégszerető, családias légkör megteremtésére, az ehhez szükséges hangulati elemekre koncentráltam. A prémium kategóriát képviselő masszázsmedencéket, kültéri bútorokat, grilleket úgy helyeztem el, hogy a vásárlók számára inspirációként szolgáljanak, amikor elérkezik az otthoni wellness tér kialakításának ideje. Ha munkám elnyerte tetszésedet, ide kattintva szavazz rám!"

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)