Profi masszázs otthon is a tökéletes lazításért

Az elmúlt egy év alapjaiban változtatta meg az életünket. Megváltozott a munka és a kikapcsolódás, és nagyobb lett a stressz. Ezért különösen fontos, hogy tudj lazítani, pihenni és el tudd engedni a negatív gondolatokat. Ebben segít a SpaLounge masszázsfotel.


A SpaLounge Zero Gravity masszázsfotel otthonodban hozza a relaxáló masszázst, így ki sem kell lépned azért, hogy felfrissülést találj. Az egész testek körbeölelő futurisztikus masszázsszerkezet a kezeket, a karokat és a testet is hatékonyan átmozgatja és enyhülést hoz a sajgó, feszülő, görcsös izmoknak.

Az állítható erősségű masszázzsal kidolgozhatod az egér vagy a billentyűhasználattól fájóvá váló kézmerevséget, a sok üléstől elgémberedett derekat és hátat. Az úttörő design különleges masszázstechnikát rejt, ami megszabadít a nap végére felgyülemlő stressztől és annak élettani hatásaitól.

Sokszor észre sem vesszük, hogy a stresszel járó izomfeszültség mennyire nagy terhet ró ránk. Ettől szabadulhatsz meg a relaxáló masszázzsal, sőt ez visszafelé is hat. A görcsök feloldása segít, hogy stressz lelki hatásai is csökkenjenek.

Frissebbnek, fittebbnek és könnyebbnek érzed majd magad egy SpaLounge masszázs után!