Stílusos otthoni spa – Vargyai Viktória tervei

Hogyan alakuljon át, milyen megjelenést kapjon a SpaTrend ürömi bemutatóterme? Erre a kérdésre keressük a választ egy funkcionális ötletpályázat keretében, melyre Vargyai Viktória pályaműve jól alkalmazható, egyszerűen kivitelezhető, ugyanakkor rendkívül látványos megoldásokat kínál.


“Tervezőként tisztában vagyok azzal, hogy a vásárlói igények, lehetőségek és ízlések milyen jelentős mértékben különböznek egymástól. Ennek megfelelően többféle stílusú enteriőrben mutatom be, hogy a SpaTrend prémium minőséget képviselő termékeinek elhelyezésére számos lehetőséggel élhetünk” – vezet be pályamunkájába Viktória. És valóban, a terveket látva egy különleges világ tárul a szemünk elé.

Figyelmet érdemel az a tervezői szándék, hogy a sokszínűséggel párhuzamosan megjelenjen egyfajta egységesség is, mely keretbe foglalja a különféle terekben elhelyezett SpaTrend termékek páratlanul gazdag kínálatát. Ezt részben a színek alkalmazásával – három alapszín jelenne meg mindenhol –, beton, illetve betonhatású anyagok használatával, sok zöld növénnyel és a világítással érné el a tervező.

Az első enteriőr középpontjába a luxus masszázsmedencék kerülnek, hozzájuk méltó és a vásárlók számára hívogató környezetben. Igazi ellazulást ígérő enteriőr puha fekvőhellyel, HotSpring HighLife luxus medencével, dizájn kerti bútorokkal és trópusokat idéző növényekkel. A következő helyszín egy lenyűgöző terasz vendégek fogadására berendezve, egyben ötletet mutat a kültéri étkező kialakításához és az igényes grill készülékek elhelyezéséhez.

A világításban nagy szerepet kapnak a falakba süllyesztett LED fények, melyekkel akár a nyugalmas félhomály vagy a meleg, napsütötte hangulat is elérhető, attól függően, hogy a bemutatótér éppen melyik részén járunk.

Ebben a környezetben a vásárlók számára fel sem tűnik az idő múlása. Úgy telhet el egy fél nap, hogy csak nézelődnek a gyönyörű masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek között, majd leülnek vagy akár leheverednek egy kényelmes nyugágyra, kipróbálhatnak egy medencét, vagy működés közben is láthatják a kiszemelt grill készüléket.

Vargyai Viktória: "Többféle stílusú enteriőrt alkottam terveimben, melyet a SpaTrend bemutatótermének átalakítására meghirdetett pályázatra készítettem. A látványosan kialakított terekkel arra szeretném inspirálni a SpaTrend vásárlóit, hogy bátran alakítsák ki saját otthoni spa-jukat, ahol méltó helyet kapnak a prémium masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek. Ha munkám elnyerte tetszésedet, ide kattintva szavazz rám!"

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)