Középpontban a terasz, ahol a wellness termékek méltó otthonra találnak - Mikó Rita tervei

A SpaTrend hamarosan megújuló bemutatótermére kiírt funkcionális ötletpályázatra számos pályamű érkezett. Közöttük Mikó Ritáé, aki egy kisebb enteriőrön keresztül mutatta be a nagyobb egészre megálmodott koncepcióját.


“Egyetlen enteriőrt rendeztem be, egy teraszt, melynél elsősorban az életszerűségre, a minél könnyebb és gyorsabb megvalósíthatóságra törekedtem” – mutatja be tervét Rita. És valóban, akár már ennyi is elég ahhoz, hogy továbbgondoljuk a bemutatótermet! Hiszen hol máshol lennének jobb helyen a SpaTrend luxus minőségű wellness termékei, mint egy pazar teraszon, melyet év- és napszaktól függetlenül akár a nappalink szerves részének is tekinthetünk.

Egy hangulatos, megfelelő méretű teraszon egyszerűen elhelyezhető a HotSpring High Life masszázsmedencéi közül szinte bármelyik és magától értetődő, hogy a medencét körbevesszük egy kényelmes kerti bútor garnitúrával. A grill készülékkel meg is koronázhatjuk kültéri helyiségünket, melyet ezek után nyugodtan kijelölhetünk házunk, lakásunk új középpontjának. A tervező célja részben ez is: hangulatot közvetíteni a SpaTrend termékeivel, ötleteket, inspirácót kínálni. Egy ilyen enteriőrben elidőző vásárló saját otthonában szeretné majd tudni azt a hangulatot, amit itt megtapasztalt.

A személyesség tehát vezető motívuma Rita terveinek, ami összehangoltan működhet a SpaTrend elképzeléseivel is. Annyira közelhozni az ügyfeleket ehhez a sokak által vágyott világhoz, amennyire csak lehetséges. Minél több időt tölthessenek a minden igényt kielégítő termékek között, bátran próbálgassák azokat, érezzék otthon magukat ebben a környezetben.

A tervező rendhagyó módon gondolkodik a kiállított masszázsmedencék, kerti bútorok, grillek és wellness termékek mennyiségéről is. Szerinte nem az a legfontosabb, hogy minden típusból minden szín és minden variáció szem előtt legyen, hiszen a felelős döntést kevesebb mintadarab alapján is meg tudják hozni a vásárlók. A felszabaduló helyre így többféle hangulatban és stílusban berendezett enteriőrök is elférhetnek.

Mikó Rita: Úgy gondolom, hogy a SpaTrend megújuló bemutatótermében több, egymástól mobilfalakkal elszeparált enteriőrt alakíthatnánk ki, ahol többféle stílusban és hangulatban berendezve tudnánk megmutatni a prémium minőséget képviselő masszázsmedencéket, kerti bútorokat és grilleket.

Ha az ötletpályázatra készített terveim elnyerték tetszésedet, ide kattintva szavazz rám.

 

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)