Tűz és fény ihlette wellness élmény – Miron Zsolt tervei

A SpaTrend bemutatótermének megújítására kiírt funkcionális ötletpályázatra számos különleges és nagyvonalú megoldásokban bővelkedő pályamű érkezett. Miron Zsolt a természetből, ritka természeti jelenségekből merített ihletet munkájához.


A terek jelenlegi struktúráján nem változtatna a tervező, annál inkább a hangulatán. Zsolt merész tervekben vázolta elképzeléseit, melyeket az Aurora Borealis, azaz Sarki fény és a tűz szelleme, Ignis inspiráltak. A luxus kivitelű és a luxus élményét kínáló SpaTrend masszázsmedencék és kerti bútorok mindjárt a Sarki fényről elnevezett teremben kapnak helyet, okkal. Az Aurora Borealist megpillantva a természet egyik legbámulatosabb szín és fény kompozíciójában lehet részünk és nincs ez másképp a csúcskategóriás masszázsmedencékkel sem. Páratlan élményben lehet részünk, legyen szó bármelyikről is. Az Ignis terem stílusosan a tüzes eszközök, grill készülékek, kerti sütők, szmókerek helye. “Ahogy a tűzzel, illetve a füsttel varázslatos ételek készíthetők, ugyanúgy a vizuális élmény is csodálatos lehet” – mondja a tervező.

A mennyezetet szimbolizáló égbolt tükröződő felületei visszaverik a padló közelében elhelyezett világítótestek, kígyózó fényforrások vagy akár a fényterápiával ellátott masszázsmedencék fényét, így jelenítve meg a Sarki fény lenyűgöző látványát. A hullámzó gipszkarton elem pedig az Aurora Borealis hullámzását szimbolizálja. A padlót fedő hidegburkolat mintázata a termékek szín- és formavilágát emeli ki.

A nagyívű terveken felvázolt enteriőrök nem csak tökéletes hátteret kínálnak a SpaTrend prémium minőséget képviselő termékeihez, hanem olyan érzéseket közvetítetnek a vásárlók felé, melyek egyszerre megnyugtatók és izgalmasak, újszerűek és mégis ismerősek. Pontosan olyan dinamika mentén működnek, mint maga a természet. A wellness, a testi-lelki jól-lét éppen erről szól: megnyugvás, befelé figyelés, megújulás, felfrissülés.

Miron Zsolt: "Terveimben a terek struktúráját megőrizve inkább a hangulati elemek újragondolásával teremtem meg azt a környezetet, amit a SpaTrend prémium kategóriás masszázsmedencéihez, kültéri bútoraihoz és grill készülékeihez méltónak tartok. Olyan ritka természeti jelenségek inspirálták munkámat, mint a Sarki fény vagy a tűz szelleme. Ha pályaművem elnyerte tetszésedet, ide kattintva szavazz rám."

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)