Ellenállhatatlan beltéri kényelem a teraszon

Szeretnél beltéri designbútort a teraszodra anélkül, hogy aggódnod kellene az eső, a szél és a napsütés káros hatásaitól? Helyezd magad kényelembe a SpaLounge Toft ellenállhatatlan ülőgarnitúrájára egy finom kávé vagy limonádé társaságában!


A kültéri bútorok megszokott külsejétől igencsak eltérőnek érezhetjük a SpaLounge Toft megjelenését. Olyan, mintha kitoltuk volna a kertbe imádott heverészős kanapénkat. A szemet gyönyörködtető egyedi formavilágnak, a kényelemnek, a jól variálhatóságnak és a kültéri körülményeknek is ellenálló Sunbrella szövetnek köszönhetően a nappalinkat varázsolhatjuk kedvenc teraszunkra.

A tartós és exkluzív koncepció olyan kerti bútorokat alkot, amelyek hasonlítanak az otthonunkban használatos designbútorokhoz. E kerti bútorok is természetesen vízállóak, fényállóak és rendkívül strapabírók a hegesztett, zárt alumínium szerkezetüknek köszönhetően. A Sunbrella szövetnél aligha találhatunk jobbat, ugyanezt az anyagot használják a prémium napernyő gyártók.

A bútorokhoz rendelhetünk különböző színű párnákat, amelyek nem csak a kényelmünket szolgálják, de merész színfoltjaikkal kellemes hangulatot árasztanak. Ha ezeket a párnákat véletlenül kinn felejtjük a kertben, az sem probléma, hiszen ezek is vízállók.