MEGJÓSOLOM, JÓL JÁRSZ A DIÓN!

A diónak  mágikus erőt  tulajdonítottak őseink,  rontás ellen használták és jósoltak is belőle.
Magyarországon is őshonos fajta, nem csak talp alá való, de bútorként is bizonyítottan időtálló, szépséges anyagról van szó. A dió az egyik leguniverzálisabb növény, minden részét használjuk, csupa kellemes asszociáció kapcsolódik hozzá. Életünk elválaszthatatlan részévé vált ez az ősi, mágikus természetű fa.


Azoknak a szofisztikált ízlésű vásárlóknak, akik ragaszkodnak a valódi fához, a készparketta vagy a tömörfa termékek a legmegfelelőbbek. Ezek között található 3 stábos, hajópadló, 4 oldalon fózolt, illetve fózolatlan formátumú padló is. 

A modern, minimalista enteriőrbe melegséget visz, lágyítja a szigorú éleket. Látványával szinte  megtölti a teret,  a szoba kevés bútorral sem kelti bennünk az üresség érzetét.

Ennek a nagyon értékes és ritkaszép készparkettának mindegyik változata elég borsos árú, vékonyabb pénztárca esetén választhatunk lamináltat is.  Megszólalásig hasonlít a valódihoz,  a pénzünknél maradunk és nem kell lemondanunk a gyönyörű dióról sem.

Érdemes hát szabadjára engedni a fantáziát és bátran válogatni a dió különböző változatai között, éljünk a lehetőségekkel.

Előző Cikk

LEGENDÁK FÁJA