Otthonosság és elegancia a wellnessben – Radácsy Roland tervei

A SpaTrend ürömi bemutatótermének megújítására kiírt funkcionális ötletpályázat számos lakberendező és belsőépítész fantáziáját megmozgatta. Radácsy Roland pályázatában az otthonosság, a testi-lelki ellazulást segítő környezet megteremtése kapták a fő hangsúlyt.


Akár otthon is lehetnénk – Roland terveit látva ez a gondolat fogalmazódik meg bennünk, nem véletlenül. A rendkívüli gondossággal összeválogatott elemek – burkolatok, lámpatestek, az álmennyezet kialakítása, az anyaghasználat – azt mutatják, hogy a tervező milyen szerepet szán a vásárlóknak. Itt senki sem érezheti magát feszélyezve vagy idegenül, sokkal inkább laza kényelemben, könnyedén, úgy, hogy akár valamelyik prémium kategóriás masszázsmedence próbaüzeméhez is kedvet kapjon.

“A katalógus jellegű bemutatótér és a dizájn környezet kettősségét úgy oldottuk fel, hogy mindhárom terem részben egy-egy mintateraszt alakítottunk ki” – mutatja a tervező. Így az optikailag elválasztott mikrokörnyezetben kaphatnak helyet a kiemelt termékcsoportok: a Hot Spring luxus masszázsmedencék, a prémium kerti bútorok és grillek. A belső tér hármas tagolásával a meglévő szerkezetek bontási munkálatait is minimalizálni lehet. Miután a vásárlók körbejártak, adott esetben ki is próbálták a kiszemelt termékeket – ennek a masszázsmedencék szempontjából különösen nagy jelentősége van, hiszen egészen más működés közben megtapasztalni egy Hot Spring medencét, mint üresen vagy videón megnézni – annyi élményt gyűjthetnek, olyan ötletekkel térhetnek haza, hogy a közeli visszatérés felől senkinek nem lesz kétsége.

A pályázati anyagban üdítően hat az élő növények alkalmazása. Mindenhol zöldek, növényfalak, nagyméretű kaspókba telepített pálmák erősítik a természettel való közelebbi kapcsolat érzését.

Radácsy Roland: "Otthonos, kötetlen belső teret terveztem a SpaTrend ürömi bemutatótermének átalakítására meghirdetett pályázatra. Olyan anyagokat választottam, melyeket szívesen látok családi házakban, lakásokban is, mindezt igyekeztem összhangba hozni a SpaTrend luxus minőséget képviselő masszázsmedencéivel, kültéri bútoraival és különleges grill készülékeivel. Ha pályaművem elnyerte a tetszésedet, ide kattintva szavazz rám.

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)