Részletgazdag és hangulatos wellness enteriőrök - Takácsné Présel Nikolett tervei

Küszöbön a SpaTrend ürömi bemutatótermének átalakítása, megújítása, mely alkalomból a lakberendező, belsőépítész szakma képviselői egy pályázat keretében mutathatták be ötleteiket. A világításra és a belsőépítészeti elemek variálhatóságára helyezi a fő hangsúlyt pályaművében Takácsné Présel Nikolett.


A meglepetésekre nem kell sokat várni, a vásárlók rögtön a bejáratnál tudhatják, hogy különleges helyre érkeztek. A recepciót is magában foglaló, újonnan kialakítandó fogadó rész az ajtó felől haladva egyre nagyobb belmagasságot kap, melynek látványát csillárok is kiemelik. Az antracit színű dekor beton hátfal nagyszerű hátteret kínál a különleges lámpatestekhez, a fényáteresztő betonpult megvilágítva lebegő hatást kelt – mindezek együttese alkotja azt a fókuszpontot, mellyel a belépők azonnal találkoznak.

“A bemutatótermet különböző részekre tagoltam, majd ezeket többféle stílusban rendeztem be” – mutatja be terveit Nikolett. Az Európai kertnek elnevezett területen kapnak helyet a SpaTrend lenyűgöző látványt keltő, Hot Spring prémium kategóriás masszázsmedencéi, körülöttük pedig – valódi luxus környezetet teremtve – néhány különleges darab a kerti bútorok közül.

A skandináv stílusú enteriőr legfőbb jellegzetessége a letisztult megjelenés. A hullámos álmennyezet egyszerre szimbolizálja a vizet és a sarki fényt, alatta méltó helyre kerülnek a luxus masszázsmedencék, valamint a legmodernebb kivitelű, minimalista kerti bútorok és ide kerülhet a formabontó OFYR grill is. Ezt a területet egy gyönyörű növényfallal zárja a tervező, ezzel is a természetközeliséget, a külső terekben ránk váró pihenést kívánja hangsúlyozni.

A japán stílusú tér igazi keleti oázis képét mutatja, egyben a SpaTrend masszázsmedencéinek leggazdagabb kínálata ezen a területen vonul fel. Rizspapír ajtók, merész, bordó drapériák kevés arany színnel fűszerezve, hangulatos LED fényekkel megvilágítva – a hangulat, valamint a luxus masszázsmedencék látványa, akár működés közben, mágnesként vonzzák a közönséget. Aki szeretné – és várhatóan sokak kérése lesz ez – ki is próbálhatja a kiszemelt medencét, mielőtt az otthoni spa gyöngyszeme lenne.

Takácsné Présel Nikolett: "A különleges belsőépítészeti elemek, valamint a világítás kapták a legnagyobb hangsúlyt a terveimben, melyet a SpaTrend bemutatótermének megújítására kiírt funkcionális ötletpályázatra készítettem. A látványos részletek, mint a fényáteresztő betonpult, a csillár, a hullámzó álmennyezet, vagy a növényfal méltó hátteret kínálnak a luxus masszázsmedencéknek, kerti bútoroknak és grilleknek. Ha terveim elnyerték tetszésedet, ide kattintva szavazz rám.

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)