Stílusos wellness életterek és Hot Tub mozi - Prágai Eszter tervei

Megújulás előtt áll a SpaTrend ürömi bemutatóterme, ami remek alkalmat kínál egy funkcionális ötletpályázat meghirdetésére. Számos lakberendezői terv között köszönthetjük Prágai Eszter munkáját, aki túl azon, hogy hétféle stílusirányzat köré szervezte pályaművét még némi meglepetéssel is szolgál.


“Ahány ember, annyiféle ízlés. Ebből kiindulva válogattam ki a népszerű trendek közül azt a hét stílust, melyet tapasztalataim szerint a legtöbben vonzónak tartanak” – vázolja fel Eszter a terveit. Az építészetben, lakberendezésben, kertépítésben megjelenő irányzatok - modern, spanyol mediterrán, buddhista, dzsungel, japán, muzulmán és provanszi – meghatározó stíluseszközei aprólékosan kidolgozva jelennek meg a pályázatban.

Az a környezet, mely Eszter tervein látható, egyedi megjelenítést kínál a SpaTrend luxus minőségű masszázsmedencéinek, dizájn kerti bútorainak és grill készülékeinek. A katalógus szerű bemutatás mellett komplett életterek is láthatók így az ügyfelek, vásárlók igazi élményt kapnak. Figyelmet érdemel a szelfi sarok ötlete – mely a SpaTrend részéről is felmerült a pályázat kiírásakor – de a terveken nem csupán egyetlen ilyet találunk, hanem minden enteriőrhöz jár külön egy-egy. Ide leülhetnek a vásárlók, ábrándozhatnak, a családtagok átbeszélhetik a lehetőségeket, végül pedig elkészülhetnek a szelfik is. A terv különlegessége azonban a Hot Tub mozi ötlete, mely több európai nagyváros után itthon is elérhető lenne. A bemutatóterem egyik részét úgy alakítaná át a tervező, hogy a SpaTrend prémium kategóriás medencéit amilyen szorosan csak lehet, egymás mellé helyezné, ily módon kialakítva a mozi nézőterét. Ugyancsak egyedi megoldásként jelennek meg a könnyen mozgatható megállítófalak, melyek tetszés szerinti textilekkel dekorálhatók, majd áthúzhatók és LED világítással is egyszerűen kiegészíthetők.

A tervek szerint a vásárlóközönség a SpaTrend átalakuló bemutatóterméből egyedülálló élményekkel távozhat és ezt akár meg is örökítheti. A luxus masszázsmedencékből kialakított Hot Tub moziban egyszerre több érzékszervét is kényeztetheti, gyönyörködhet és inspirálódhat a különféle módon berendezett enteriőrökben, de a legjobb majd a kettőt egymás után, tetszőleges sorrendben kipróbálni.

Prágai Eszter: "A SpaTrend bemutatótermének megújítására készített pályázatomat hétféle, manapság rendkívül népszerű stílus köré szerveztem. Ennek megfelelően a luxus masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek japán, provanszi, modern, mediterrán, arab, buddhista és dzsungel hangulatú enteriőrökben kaptak helyet. A megújuló térben nem csak a prémium minőségű termékek bemutatására lenne lehetőség, hanem a szórakozásra is, így egy itthon egyedülálló Hot Tub mozit is beterveztem. Ha a terveim elnyerték tetszésedet," ide kattintva szavazz rám.

 

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)