Díjnyertes padlóburkolattal évtizedes kényelmet vehetsz

A megfelelő térburkolat kiválasztása nem könnyű, mert egy olyan hosszú távú döntést kell meghozni, amit évekig nézel és használsz majd nap, mint nap. A dizájn, a kopásállóság, a sérülékenység és a víztűrés is kiemelten fontos tehát, hiszen egy szoba burkolatának lecserélése hatalmas felfordulással jár. Bízd rá magad a legjobbra!


A Parador a minőség és a kiváló színvonalú burkolatok éllovasa, amely különleges padlóburkolattal jelentkezik. A Modular ONE egyesíti magában a laminált padló, a készparketta és  vinyl előnyeit, miközben maga mögött hagyja az egyes típusok sebezhető pontjait. Az új társulás annyira sikeres lett, hogy a Modular ONE megjelenésekor azonnal több díjat is besöpört. A német "Kiváló Termék Design" díja (Material and Surfaces kategória) mellett a 2020-as Iconic Awards Innovative interior kategóriában is győzni tudott. Mi az a plusz, ami hozzásegítette a Paradort a jött, látott és győzött sikerhez?

A Modelar ONE egy káros anyagoktól mentes, tökéletesen környezetbarát eljárással készült burkolat, ami valósághűen visszaadja a valódi fa felületi megjelenését, de egyáltalán nem szívja a vizet és nem is csúszik. Ezért akár vizes helyiségekbe is biztonsággal lerakható. A fa hatású dekorfelület mellett létezik egy kő hatást imitáló csoport is, így összesen 21 eltérő változat között keresheted meg az otthonod számára a legideálisabbat.

A valódi készparkettára hajazó kinézet mellett a laminált padlók rugalmasságát is megtalálhatod a Modular ONE-nál. A lapok természetes parafa bevonata remek hangszigetelő és rugalmas, ezért kíméletes az ízületekhez és kellemes rajta a járás. Ráadásul rendkívül jó a kopásállósága, de a kőlapokkal ellentétben nem hideg, sőt akár a padlófűtésekhez is használható!

A Modular ONE hosszú ideig hű és változatlan társad lesz otthonodban, ami kiállja az idő és az intenzív igénybevétel próbáját, de ha mégis cserélni szeretnéd, a safe-lock klikk rendszere ezt is megkönnyíti majd. A lerakása tehát gyors és tiszta munkát tesz lehetővé, így garantáljuk, hogy már jóval a használata előtt is imádni fogod a Parador legújabb dobását!

Használd ki a nyári padlóvásárt, és készítsd fel otthonodat az eljövendő évtizedekre!