Kőhatású melegburkolat a minőség Mekkájából

A legújabb, 2020 trendeknek megfelelően a Parador is elkészítette a saját nagyméretű padlólapját, ami egyesíti a cégre jellemző első osztályú minőséget, a könnyű lerakhatóságot és az elegáns megjelenést! A hőhatás ellenére egy olyan melegburkolatot hoztak ki, amely bármely helyiségben megállja a helyét.


A Modular ONE padlócsalád egy új típusú burkoló, amely egyesíti magában a laminált padló, a készparketta és a vinyl számos előnyét, úgy, hogy közben kiküszöböli azok legfőbb hiányosságait. Rendkívül kopásálló, nem szívja a vizet és akár padlófűtés fölé is rakható. Kiváló minősége miatt hosszú távon teszi dekoratívvá, élhetővé és praktikussá otthona talaját, nem csoda, hogy idén már két díjjal is jutalmazták a professzionális kialakítását. (Iconic Award, German Deign Award.)

A Modular ONE három eltérő padlócsaládot foglal magában, két fahatásút (White plank és Chateau plank) és egy hőhatásút (Oversize tile). A hőhatású család, nagy mérete (853 x 400 x 8 mm) ellenére is könnyen lerakható és felszedhető a safe-lock klikk rendszerének köszönhetően. Anyaga teljesen mentes a káros adalékoktól, így a környezetre és otthonára is maximálisan ártalmatlan, megjelenése autentikus és vizes helyiségekben is biztonsággal alkalmazható, mert vízállósága a 4 órát is eléri.

A hőhatású megjelenése mellett egy kellemes érzetű, a talpaknak puha, az ízületekhez kíméletes melegburkolatról van szó, ami egy parafa réteget is tartalmaz. Ez  teszi kiváló lépés-és hangszigetelésű burkolattá, amely elegáns megjelenést nyújt otthonának.

Ha szeretné otthonát modern, elegáns és tartós burkolattal ellátni, a Parador Modular ONE családban biztos megtalálja az a szín és mintaváltozatot, amely tökéletesen passzol lakásához és stílusához!